Ahırda Hint Keneviri Yetiştirilip Esrar İmal Edildiği Belirlendi - Son Dakika
Güncel

Ahırda Hint Keneviri Yetiştirilip Esrar İmal Edildiği Belirlendi

Ahırda Hint Keneviri Yetiştirilip Esrar İmal Edildiği Belirlendi

Sakarya'nın Hendek İlçesi'nde bir evin ahırına baskın düzenleyen polis, 102 kök hint keneviri yetiştirilip üretildiğini ortaya çıkardı

17.01.2015 15:47  Güncelleme: 17:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya'nın Hendek İlçesi'nde bir evin ahırına baskın düzenleyen polis, duvarları folyoyla kaplı, ısıtıcı, klima ve vantilatörler yerleştirilerek esrar elde etmek için saksılarda 102 kök hint keneviri yetiştirilip üretildiğini ortaya çıkardı. 1 şüpheli gözaltına alındı.

Hendek İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Sakarya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri Kahraman Mahallesi'ndeki bir evin ahırına bugün saat 05.00'te baskın düzenledi.

52 yaşındaki A.U.'ya ait ahıra giren ekipler, saksılarda ekilen çok sayıda hint keneviri ele geçirdi. Duvarları folyoyla kaplı ahırda kenevir yetiştirmek için çok sayıda klima, ısıtıcı cihaz ve vantilatör bulunduğu görüldü.

Ahırdaki aramada 102 kök dişi hint heneviri bitkisinin yanı sıra 1 kilo 900 gram esrar, kimyasal ilaç ve gübreler, tarım malzemeleri ve hortum bulundu.

Baskın yapılan ahırın sahibi A.U'nun uyuşturucu ticareti yapmak suçundan çok sayıda kaydı olduğu belirlenirken Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilecek.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ahırda Hint Keneviri Yetiştirilip Esrar İmal Edildiği Belirlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement