Ahmet Çakar: Fenerbahçe Şampiyon Olacak - Son Dakika
Spor

Ahmet Çakar: Fenerbahçe Şampiyon Olacak

Fenerbahçe-Trabzonspor maçının sonucunu bilen Çakar, sarı-lacivertli takımın şampiyon olacağını, ayrıca Fenerbahçe'ye mal olmuş birinin vefat edeceğini söyledi.

09.02.2015 08:44  Güncelleme: 09:19

Moderatörlüğünü Ertem Şener'in yaptığı, Ahmet Çakar, Sinan Engin, Rasim Ozan Kütahyalı ve Abdulkerim Durmaz'ın yorumları ile futbolda en derin mevzuların konuşulduğu Beyaz Futbol programının dün akşam yayınlanan bölümüne Ahmet Çakar'ın şampiyonluk kehaneti damgasını vurdu.

"ŞAMPİYON FENERBAHÇE OLACAK"

Fenerbahçe'nin önceki gece Trabzonspor'la Kadıköy'de oynadığı ve golsüz sona eren maçın daha önceki programda 0-0 veya 1-1 biteceği kehanetinde bulunan ve bu tahmininde haklı çıkan Ahmet Çakar, Fenerbahçe'nin sezon sonunda şampiyon olacağını söyledi.

"HÜZÜNLÜ ŞAMPİYONLUK KUTLAYACAKLAR"

Aslında gönlünden geçen takımın Beşiktaş olduğunu belirten Ahmet Çakar, yine de mutlu sona Feenrbahçe'nin ulaşacağını söylerken büyük bir kehanette daha bulundu. Şampiyonluğun hüzünlü kutlanacağını ifade eden Çakar, "Ya Fenerbahçe yönetim kurulundan ya da Fenerbahçe'ye mal olmuş birini çok sürpriz bir şekilde kaybedeceğiz. Bu sezon sonunda Fenerbahçe şampiyon olacak." dedi.

ÇAKAR NE DEMİŞTİ ?

Fenerbahçe-Trabzonspor maçına Bülent Yıldırım'ın atanmasının ardından Ahmet Çakar yaptığı yorumda "Maç 0-0 ya da 1-1 sonuçlanır. Bakın berabere biter demiyorum, berabere bitti diyorum" şeklinde twitter hesabından açıklama yapmıştı.

Ahmet Çakar: Fenerbahçe Şampiyon Olacak
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Ahmet Çakar: Fenerbahçe Şampiyon Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • eses: fener güzel top oynunuyor trabzonu tokatladı resmen bu futbolla kesin sampiyon olur 9 7 Yanıtla
  • MEHMET ALİ TAYFUR: sampiyon olmazsa bikini giycekmisin peki :) 7 3 Yanıtla
  • Osmanlı69: Bikinide ne yakışır sana 9 1 Yanıtla
  • şevket: ya bırakın bu adam iyice sapıttı cocukca yorumları var beyaz futbol da bazen öyle kömik durama düşüyorlarki ilk okul cucuklarınıdan bile daha cok sacmalıyorlar 7 2 Yanıtla
  • Kubilay: Saçmalamaya başladı artık 5 2 Yanıtla

Advertisement