Ahmet Dursun: Merve Benim Kardeşim - Son Dakika
Magazin

Ahmet Dursun: Merve Benim Kardeşim

Ahmet Dursun: Merve Benim Kardeşim

Sağlık sorunları nedeniyle Survivor'a veda eden Ahmet Dursun, hakkında çıkan 'Merve Aydın ile aşk yaşıyorlar' iddialarına yanıt verdi.

22.03.2015 16:14  Güncelleme: 13:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sağlık sorunları nedeniyle Survivor 'a veda eden Ahmet Dursun'un vedası sırasında Merve Aydın'ın "Gitme Ahmet" diyerek haykırması aşk mı yaşıyorlar dedikodularına neden oldu.
Adadan ayrıldıktan sonra ilk kez konuşan Ahmet Dursun aşk iddialarını yalanlayarak "Bizim geçen seneden dostluğumuz, abi-kardeşliğimiz vardı. Bu sene birbirimize çok ihtiyacımız oldu. Biz Merve'yle dertleştik herkes uyurken oturduk, konuştuk, birbirimize moral verdik." dedi.

İşte Ahmet Dursun Survivor kameralarına yaptığı o özel açıklamalar:

"BEN AÇ DURAMAM"

Bu Survivor daha zordu. Benim zaten açlıkla ilgili sıkıntılarım var. Ben çabuk acıkıyorum. Bu sezon Survivor'da ödüller daha zor ve yavaş ilerledi. Önce ayağım sonra midem derken istediğim performansı gösteremedim. Ama talihsizlikler olmasaydı ben ilk 3'e girerdim.

"HAKAN HATİPOĞLU YALANCI"

Hakkında çok fazla şey söyleyemem çünkü tanımıyorum kendisini. Ama yaklaşımı, hareketleri, yalancılığı, hatta Tolga Karel'e benzetiyoruz denildiğinde ben Tolga'nın yarısı bile olamaz dedim. Kankası Merve Oflaz'la zaten daha önce kurmuşlar buraya gelmeden önce. Aynı adaya düştüler. Zaten yapmak istediklerini de yapıyorlar.

"MERVE BENİM KARDEŞİM"

Bizim geçen seneden dostluğumuz, abi-kardeşliğimiz vardı. Bu sene birbirimize çok ihtiyacımız oldu. Biz Merve'yle dertleştik herkes uyurken oturduk konuştuk birbirmize moral verdik. Benim orda olmayışım sadece Merve'yi değil, Anıl'ı, Almeda'yı, Pascal'ı da etkileyecek. Ben onlardan "birlik beraberliğinizi bozmadan benim yapmak istediğim şeyi yapmaya gayret edin." dedim.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Ahmet Dursun: Merve Benim Kardeşim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (20)

  • Kemal : Çok kısa zaman içinde Merve de sakatlanır adaya veda eder ;)) 16 5 Yanıtla
  • ofli yılmaz: hakanin hakkında öyleşeylersöylemeyin hakan öyle biri deyil 6 15 Yanıtla
  • Hacı Bumbala: öyle diyolarda, öz kardeşi ölse bukadar ağlarmı, bu merve acaba . Kesin aşık 9 12 Yanıtla
  • Doğru söz: Hilmicem alır dayı bu yarışmayı 9 8 Yanıtla
  • arnavut: bunlar sevgili 3 12 Yanıtla
  • Tosun AĞA: Hastaydında ne işin vardı orda artist başkası giderdi yerine zaten devam etseydinde senden bişe olmazdı 8 4 Yanıtla
  • ANAFARTALAR: Bre Hırsızlar, Bre Yankesiciler, Bre Kan Emiciler ne yüzsüz insanlarsınız. Beğenmediğin KEMO olmasaydı AĞABABALARIN Hırsızlık yaptığı için ELSİZ KALIRDI. Açılım ayağına 15 İL ELDEN GİTTİ SİZ HALA 2023 ŞARKISI SÖYLÜYONUZ. 6 5 Yanıtla
  • m3t1n: Cinayetler, tecavuzler, kazalar, yolsuzluklar, yoksulluk, işsizlik almis başını gidiyor. . . memleket de elden gidiyor. . . sizi de böyle boş şeylerle oyaliyorlar. . . bugün insanlik icin, vatan millet icin, allah icin ne yapiyoruz???? Metin Yazar 7 4 Yanıtla
  • METiN YAZAR: Bu adam bir zamanlar futbolcu degil miydi? Lo 7 1 Yanıtla
  • Almeda: yee ne diyorsun o yalnci degil 4 4 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement