Ahmet Özhan'dan Tasavvuf Konseri - Son Dakika
Yerel

Ahmet Özhan'dan Tasavvuf Konseri

Ahmet Özhan\'dan Tasavvuf Konseri

Ramazan etkinliklerini ilçelere taşımayı sürdüren Denizli Büyükşehir Belediyesi Acıpayam'da ünlü sanatçı Ahmet Özhan konseri düzenledi.

07.07.2014 15:14  Güncelleme: 15:08

Ramazan etkinliklerini ilçelere taşımayı sürdüren Denizli Büyükşehir Belediyesi Acıpayam'da ünlü sanatçı Ahmet Özhan konseri düzenledi.

Acıpayam meydanında düzenlenen konserde, tasavvuf müziğinin vazgeçilmeyen sanatçısı Ahmet Özhan birbirinden güzel eserleri ile Acıpayamlılara unutulmaz bir gece yaşattı. Konsere kızı Ceyda Zolan ile birlikte katılan Başkan Zolan, vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştı. Binlerce kişinin büyük bir beğeni ile izlediği konserin ardından sanatçı Ahmet Özhan, Başkan Zolan'a kendisini Acıpayamlılar ile buluşturduğu için teşekkür ederek, "Gönül gönüle gelmiş olduk. Cenabı hak yine birlikte olmayı nasip eylesin, bizi gönülden çıkarmayın, bizde dualarla sizin yanınızdayız. Hepinize hayırlı Ramazanlar diliyoruz" dedi. Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan ise, bu geceyi Acıpayam'a yaşatan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve sanatçılara teşekkür etti. Şevkan, "Bundan böyle Acıpayamlılardan aldığımız ve Büyükşehir Belediye Başkanımızın verdiği destekle el ele daha çağdaş, daha güzel ve daha temiz bir Acıpayam yaratma yolunda hep beraber yürüyeceğiz" diye konuştu.

Sözlerine vatandaşların Ramazan'ını kutlayarak başlayan Başkan Zolan, "İnşallah geceniz güzel geçmiştir. Sözün ustası, yüreklerimizi coşturan, kulaklarımızın pasını alan üstadımız Ahmet Özhan konser verdi. Sağ olsun bizi kırmadılar geldiler. Herkesin Ramazan'ını tebrik ediyorum" dedi. Yunus Emre'nin "Yaratılanı severim yaratandan ötürü" sözlerini hatırlatan Başkan Zolan, şöyle konuştu: "Hepimizin eksiği vardır, görmediğimiz fark etmediğimiz yanlarımız vardır. Ama seveceğiz neden? Yaratandan ötürü. Biz Acıpayam'ı seviyoruz. İnşallah Hulusi Başkanımızla birlikte; Acıpayam'ın yarını bugünden daha güzel olacak. İşte Ramazan coşkusunu daha güzel yaşadık, inşallah bundan sonra daha güzel olacak diyorum." - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ahmet Özhan'dan Tasavvuf Konseri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement