Ahmet Sami Kutlu: Kahraman, Hayırlı Hizmetlere Vesile Olacak - Son Dakika
Yerel

Ahmet Sami Kutlu: Kahraman, Hayırlı Hizmetlere Vesile Olacak

Ahmet Sami Kutlu: Kahraman, Hayırlı Hizmetlere Vesile Olacak

Birlik Vakfı Kütahya Şube Başkanı Ahmet Sami Kutlu, TBMM Başkanlığı görevini seçilen İsmail Kahraman’ın, yasama faaliyetlerinde bir çok hayırlı hizmetlere vesile olacağına inancının tam olduğunu ifade etti.

23.11.2015 13:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Birlik Vakfı Kütahya Şube Başkanı Ahmet Sami Kutlu, TBMM Başkanlığı görevini seçilen İsmail Kahraman'ın, yasama faaliyetlerinde bir çok hayırlı hizmetlere vesile olacağına inancının tam olduğunu ifade etti.

Kutlu, yaptığı açıklamada, Kahraman'ın yıllarca inançlı, vatansever ve ilmi seviyesi yüksek bir neslin yetiştirilmesi için çalıştığını kaydetti.

Kutlu, "Vakfımızın kurucusu İsmail Kahraman'ın TBMM Başkanlığı görevine seçilmesi bizleri sevindirmiştir.Bilindiği gibi İsmail Kahraman, 29 Mayıs 1985 tarihinde insanlarımızın inançlı, vatansever ve ilmi seviyesi yüksek birer şahsiyet olarak yetişmesi için Birlik Vakfı'nı kurmuştur. Gerek Birlik Vakfı Kütahya Şubesi Başkanı olarak, gerekse milletini ve vatanını seven bir kişi olarak Kahraman'ın yasama faaliyetlerinde bir çok hayırlı çalışmalara vesile olacağına inancım tamdır. Kahraman, milli ve manevi değerleri gözeterek siyaset yapan tüm siyasetçiler tarafından sevilen ve abi olarak kabul edilen bir şahsiyettir" diye konuştu. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ahmet Sami Kutlu: Kahraman, Hayırlı Hizmetlere Vesile Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement