Ailemiz Her Şeyimiz, Ağızlar Kirlenmesin" Kampanyası Hız Kazanıyor - Son Dakika
Yerel

Ailemiz Her Şeyimiz, Ağızlar Kirlenmesin" Kampanyası Hız Kazanıyor

Ailemiz Her Şeyimiz, Ağızlar Kirlenmesin" Kampanyası Hız Kazanıyor

Ödemiş 50. Yıl Ortaokulu’nun ortak olduğu E-Twinning kapsamında yürütülen “Ailemiz Her Şeyimiz-Ağızlar Kirlenmesin” projesiyle kötü ve çirkin söze karşı mücadele başlatıldı.

27.02.2015 11:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ödemiş 50. Yıl Ortaokulu'nun ortak olduğu E-Twinning kapsamında yürütülen "Ailemiz Her Şeyimiz-Ağızlar Kirlenmesin" projesiyle kötü ve çirkin söze karşı mücadele başlatıldı.

Mücadelenin ilk ayağı olarak Ödemiş genelindeki tüm okul müdürlerini bilgilendirme toplantısının ardından 50. Yıl Ortaokulu Müdürü Hasan Boyraz, Müdür Yardımcıları Erdal Gülgen ve Nazlı Ergin Duran, Proje Koordinatörü ve İngilizce Öğretmeni Ayşe Tekin, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Teknisyeni İlhan Biçer ve okul proje öğrenci başkanları Merve Yağ ile Eren Şahin Ödemiş İlçe Emniyet Müdürü Okan Kestek'i ziyaret ederek projeyi tanıtıp destek istedi.

Ödemiş İlçe Emniyet Müdürü Okan Kestek, "Toplumumuzun temelini oluşturan ailenin korunması, kötü ve çirkin sözle mücadele ve ailevi değerlerin hatırlatılmasına yönelik hazırlanan bu proje çok önemli bir amaca hizmet ediyor" dedi. Kestek, Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak gereken her türlü desteği vereceklerini sözlerine ekledi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ailemiz Her Şeyimiz, Ağızlar Kirlenmesin' Kampanyası Hız Kazanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement