AK Parti Adilcevaz İlçe Başkanlığı Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Güncel

AK Parti Adilcevaz İlçe Başkanlığı Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı

AK Parti Adilcevaz İlçe Başkanlığınca aylık Danışma Meclisi toplantısı yapıldı.

30.11.2016 11:24

AK Parti Adilcevaz İlçe Başkanlığınca aylık Danışma Meclisi toplantısı yapıldı.

Parti binasındaki toplantıda konuşan AK Parti İl Başkanı Nesrullah Tanglay, milletin,mali ve ekonomik açıdan ülkeyi zora sokma hedefi içinde bulunan şer şebekelerinin oyununu, yine ellerindeki dövizi bozdurarak bozacağını söyledi.

"Her türlü baskı ve saldırıya göğüs gererek ülke savunmasında Cumhurbaşkanı ile omuz omuza mücadele eden halkımıza teşekkür ediyorum. Ellerinden gelen her türlü karanlık oyunu oynamalarına rağmen bu asil millet duruşundan geri adım atmamıştır." diyen Tanglay, sözlerine şöyle devam etti:

"Bugünse, mali ve ekonomik açıdan ülkemizi zora sokma hedefi içinde bulunan şer şebekelerinin oyununu, yine ellerindeki dövizi bozdurarak bozacak olan bu asil millettir. Gün Nemrut'un yaktığı ateşe, ağzında su taşıyarak tarafını belli eden karınca misali bizlerin de tarafını belli etme günüdür. Elimizdeki dövizleri az çok demeden bozdurmalı ve sadece biz değil eş, dost, akraba, komşu çevremizdeki herkesi bu konuda bilinçlendirmeli ve yerli mala yönelmeliyiz. Bugün ülke ekonomimizi çökertmeyi hedef alan Avrupa ve onların hain maşaları olan FETÖ'ye bu vesile ile yeni bir ders verip, karanlık planlarını boşa çıkarmalıyız."

Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, belediye hizmetleri hakkında katılımcıları bilgilendirerek, 2017 yılında uygulanacak projelerin tanıtımını yaptı.

Toplantıya, Aydınlar Belediye Başkanı M. Arif Tusun, Merkez İlçe Başkanı Engin Günceoğlu, İlçe Koordinatörü Av. Kadir Köstekçi, İl Kadın Kolları Başkanı Diba Zeydan, İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Nasır ve partililer katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti Adilcevaz İlçe Başkanlığı Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement