AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı Haftalık Basın Toplantısı - Son Dakika
Güncel

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı Haftalık Basın Toplantısı

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı Haftalık Basın Toplantısı

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından haftalık basın toplantısı düzenlendi.

20.09.2016 16:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından haftalık basın toplantısı düzenlendi.

İl Başkanlığı binasında düzenlenen toplantıya, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Tutumlu ve AK Parti Afyonkarahisar Medya ve Tanıtım Başkanı Mustafa Ötken katıldı.

İl Başkanı Yurdunuseven, yaptığı konuşmada, yeni öğretim yılının tüm öğrencilere ve öğretmenlere hayırlı olmasını diledi.

Milli Eğitim Bakanlığının almış olduğu kararla ilk derste demokrasi ve 15 Temmuz darbe teşebbüsü ile ilgili öğrencilere bilgiler verildiğini ifade eden Yurdunuseven, şöyle konuştu:

"15 Temmuz darbe girişiminin unutulmaması adına bu yapılan uygulamayı önemsiyoruz. Hatta bizim de bunun ile ilgili olarak da 'Milli İradenin yükselişi' isimli bir resim sergimiz vardı. Halkımızın da büyük bir beğenisini topladı. Bu yaptığımız resim sergisinin yine okullarda verilen demokrasi dersi ile bağlantılı olarak inşallah devam ettirmeyi düşünüyoruz. Gerekli izinleri de alarak okullarımızda 'Milli İradenin yükselişi' isimli resim sergisini devam ettirmekteki amacımız ise 15 Temmuz sürecinin unutulmamasını sağlamak ve önemini gençlerimize bir kez daha anlatmak."

Yurdunuseven, geçtiğimiz Pazar günü teşkilat mensuplarının katılımıyla 71. İl Danışma Meclisi toplantısını gerçekleştirdiklerini belirtti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı Haftalık Basın Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement