AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erdem, Sivas'ta - Son Dakika
Yerel

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erdem, Sivas'ta

AK Parti Genel Başkan Yardımcı Ekrem Erdem, Sivas'ın Koyulhisar ilçesinde hemşehrileriyle bir araya geldi.

27.07.2015 14:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Başkan Yardımcı Ekrem Erdem, Sivas'ın Koyulhisar ilçesinde hemşehrileriyle bir araya geldi.

Erdem, ilçeye bağlı Aydınlar köyüne giderek köy konağında vatandaşlarla sohbet etti.

Doğup büyüğü köyde olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Erdem, "Sohbet ve dertleşme anlamında köylülerimle bir araya geldim. Bu toplantıyı tertip eden köy muhtarımıza teşekkür ederim" dedi.

Tatili değerlendirmek ve hemşehrilerinin sorunlarını dinlemek için Aydınlar köyünde olduğunu kaydeden Erdem, "Makamlar kimsenin tapulu yeri değildir. Allah'a şükürler olsun, yaptığımız hizmetlerle yüzümüz ak" diye konuştu.

Erdem'e köydeki programı sırasında Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem ve Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel eşlik etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erdem, Sivas'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • pera palas: slm ekrem bey den Allah razı olsun ve onun gibi gelen 1 kaç m.vekılınden en azından hal hatır sorup sıkıntıları dınlı yorlar bunun dışında seçim harıcı gelen mvli görmedim.ama kabahat bizlerde ne suşehri sıvastan hak ettıgı ilgiyi nede sivas istanbuldan hak ettigi yeri görüyor 1.sancak tepe bld 1 de bakırkoy bld si 40 yaşındayım daha suşehrinden buzamana kadar 1 mv çıkaralım nerde hiç sevmediginiz biri bile olsa keşke hiç degilse kapısını çalacak 1 veklimiz olsa ama bizden bi çacık olmaz.... 0 0 Yanıtla

Advertisement