AK Parti Grup Başkan Vekili Aydın, Kahta'da Stk'ları Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

AK Parti Grup Başkan Vekili Aydın, Kahta'da Stk'ları Ziyaret Etti

AK Parti Grup Başkan Vekili Aydın, Kahta\'da Stk\'ları Ziyaret Etti

AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, Adıyaman’ın Kahta ilçesinde faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarını (STK) ziyaret etti.

25.10.2015 11:33

AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, Adıyaman'ın Kahta ilçesinde faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarını (STK) ziyaret etti.

Kahta İkbal Kültür ve Yardım Derneği'ni ziyarete eden Grup Başkanvekili Aydın ve beraberindeki heyeti İkbal Der Başkanı Ebubekir Akbaş ve yönetim kurulu üyeleri ve dernek gönüllüleri karşıladı.

Sivil toplum kuruluşlarının önemine dikkat çeken AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, İkbal Derneği'nin gençliğe ve halka dönük takdire şayan hizmetlerinin olduğun belirtti.

Grup Başkanvekili Aydın, ülkenin barışı, istikrarı ve güveni için Ak Parti'ye destek verilmesi gerektiğini vurgulayarak "Ülkemizin 90'lı yılların o karanlık günlerine dönmemesi adına ve AK Parti'nin tek başına iktidar olması gerekiyor. Hem terörün bitirilmesi hem de bölgemizin daha da kalkınması için Ak Partiye destek verin. Partimiz son on yıldaki projeleri ile ülkemiz her alanda refaha kavuştu. Lütfen sırtını terör örgütlerine dayayan partileri önemsemeyin. Sırtını terör örgütlerine dayayan partilerin bu ülkeye bu memlekete verecekleri hiç bir şeyleri yok. Hepimiz kardeşiz, bizi birbirimize kırdırmaya çalışanlara prim vermeyin" dedi.

İkbal- Der Başkanı Ebubebir Akbaş ise, yapılacak olan seçimlerin tüm insanlık adına hayırlara vesile olmasını temenni ederek AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın'a çalışmalarında başarılar diledi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Grup Başkan Vekili Aydın, Kahta'da Stk'ları Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement