AK Parti İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, Basın Bayramı'nı Kutladı - Son Dakika
Yerel

AK Parti İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, Basın Bayramı'nı Kutladı

AK Parti İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, Basın Bayramı\'nı Kutladı

AK Parti İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, Basında sansürün kaldırılışının 107’inci yıldönümü (24 Temmuz 1908) sebebiyle bir mesaj yayınladı.

24.07.2015 17:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, Basında sansürün kaldırılışının 107'inci yıldönümü (24 Temmuz 1908) sebebiyle bir mesaj yayınladı.

Yeşilyurt mesajında şu ifadelere yer verdi; "Basınımız yazılı, işitsel ve görsel kanallar aracılığı ile yaşadığımız bölge ve tüm dünyadaki gelişmeler hakkında bilgi sahibi olunması, vatandaş ile devlet arasındaki iletişimin sağlanması ve kamuoyu oluşturulması gibi birçok önemli görev ve sorumlulukları üstlenmektedir.Demokratik yaşamın vazgeçilmez unsurlarından biri olan haber alma ve yayma özgürlüğünün en etkili aracı olan basının demokrasinin işleyişindeki en önemli çarklardan biri olduğunu ifade etti. Günümüzde hızla gelişen kitle iletişim araçları ile birlikte etkinliği her geçen gün artan basın kuruluşları, haberleşme özgürlüğünün kullanılmasında önemli rol oynamaktadır. Şüphesiz, doğru bilgilendirilmiş çağdaş bir toplum için basının güvenilirliği ve tarafsızlığı büyük önem arz etmektedir. Zor koşullarda, büyük bir özveriyle görevlerini yerine getiren basın mensuplarının "24 Temmuz Basın Bayramı"nı içtenlikle kutluyor, sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum." - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, Basın Bayramı'nı Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement