AK Parti'li İlçe Başkan Adayları 4 Gün İçinde Açıklanacak - Son Dakika
Yerel

AK Parti'li İlçe Başkan Adayları 4 Gün İçinde Açıklanacak

AK Parti\'li İlçe Başkan Adayları 4 Gün İçinde Açıklanacak

AK Parti Tokat İl Başkanı Adem Çelik, partisinin ilçe ve belde belediye başkan adaylarının en geç cumartesi gününe kadar açıklanacağını söyledi.

28.01.2014 13:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Tokat İl Başkanı Adem Çelik, partisinin ilçe ve belde belediye başkan adaylarının en geç cumartesi gününe kadar açıklanacağını söyledi.

AK Parti Tokat İl Başkanı olarak bir süre önce göreve atanan Adem Çelik, yeni yönetim kurulu ile basın mensuplarının karşısına geçti. Tokat'ta hedeflerinin yerel seçimlerde merkez ilçe ile birlikte 12 ilçeyi almak olduğunu ifade eden Başkan Çelik, bu anlamda iddialı olduklarını söyledi. AK Parti'nin ilçe ve belde belediye başkan adayları konusunda açıklamalarda bulunan Başkan Çelik, "AK Parti Genel Merkezimiz en geç cumartesi gününe kadar tüm illerde açıklamalarını bitirecek ve seçim startı verilecek. Basında adaylarla ilgili yapılan asparagas haberler çok ciddi değildir. Bunlar internet sitelerinden alınan haberlerdir. Genel merkezimiz veya tarafımızdan bir açıklama yapılmadığı müddetçe bu haberlerin doğruluğu tartışmaya açıktır. Bu haberler doğru değildir" diye konuştu.

Başkan Çelik, yeni yönetimde yapılacak olan görev dağılımının önümüzdeki günlerde açıklayacaklarını sözlerine ekledi. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'li İlçe Başkan Adayları 4 Gün İçinde Açıklanacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement