AK Parti'li Sever Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor - Son Dakika
Yerel

AK Parti'li Sever Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

AK Parti\'li Sever Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

AK Parti Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Mustafa Sever, seçim çalışmaları kapsamında, 'Büyükşehir Belediye Başkanından Ne Bekliyorsunuz?' anket çalışması başlattı.

29.01.2014 13:29

AK Parti Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Mustafa Sever, seçim çalışmaları kapsamında, 'Büyükşehir Belediye Başkanından Ne Bekliyorsunuz?' anket çalışması başlattı.

AK Parti Mersin İl Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, Mersin merkez ve ilçeleri başta olmak üzere çok sayıda muhitte kurulan stantlarda vatandaş formları doldurarak kilitli sandığa atıyor. Vatandaşın fikir ve projelerinin yer aldığı formları Mustafa Sever okuyarak, halkın beklentileri konusunda fikir sahibi oluyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Mustafa Sever, vatandaşa daha kaliteli hizmet ve taleplere cevap verebilme noktasında anketi önemsediğini kaydederek, "Gerçek manada katılımcılık nasıl oluyormuş onu gösteriyoruz, bizde katılımcılık lafta olmaz. Seçimden önce bu sandığı vatandaşımızın önüne koyarak vatandaşımız Mersin ve ilçelerine yönelik hangi katkıları varsa, projeleri, öneri ve eleştirilerini yazarak bizimle paylaşacaklar. Vatandaşımızdan gelen öneri ve taleplerle projelerimize son şeklini verip açıklayacağız. Yani seçimden önce sandığı fiilen sizin önünüze koymuş oluyoruz. Gerçek manada söylemde kalmayan bir katılımcılığı gerçekleştirmiş oluyoruz. Sandığa atılan öneri, eleştiri, talepleri satır satır okuyacağız. Sizlerin görmüş olduğu eksiklik ve önerileri dikkate alarak gelişen ve büyüyen bir Mersin için projelerimizi açıklayacağız" dedi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'li Sever Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement