AK Parti'nin Engelli Milletvekili Adayı Karaburun Açıklaması - Son Dakika
Politika

AK Parti'nin Engelli Milletvekili Adayı Karaburun Açıklaması

AK Parti'nin engelli milletvekili adaylarından Bennur Karaburun, "Kendimi yeterince güçlü hissettikten sonra bu güçlü ailenin içerisinde bulunmak istediğim için buradayım" dedi.

16.04.2015 16:46

AK Parti'nin engelli milletvekili adaylarından Bennur Karaburun, "Kendimi yeterince güçlü hissettikten sonra bu güçlü ailenin içerisinde bulunmak istediğim için buradayım" dedi.

Karaburun, AK Parti Genel Merkezi önünde gazetecilere yaptığı açıklamada, AK Parti'den milletvekili adayı olma sürecine ilişkin bilgi verdi.

Gazetecilerin, "Neden siyasete girmek istediniz" şeklindeki sorusu üzerine Karaburun, "Ben 2006 yılında kök hücre ameliyatı olmuştum. O zaman yeterince sağlıklı değildim. Kendimi güçlü hissetmiyordum. Bu süre içerisinde bu zamana kadar, AK Parti ile ben sağlığımı da buldum. Kendimi ifade edebilecek düzeye geldim" diye konuştu.

Karaburun, 1996 yılında trafik kazası geçirdiğini, kaza nedeniyle boynundan aşağısının felçli olduğunu belirterek, "Solunum cihazına bağlıydım, nefes alamıyordum. O günlerden bu günlere geldikten sonra kendimi yeterince güçlü hissettikten sonra bu güçlü ailenin içerisinde bulunmak istediğim için buradayım" ifadesini kullandı.

Türkiye Cumhuriyeti tarihinde ilk defa, 2005 yılında, AK Parti hükümeti tarafından "Özürlüler Yasası" adı altında bir kanun çıkarıldığını anımsatan Karaburun, "Bizler, gerçekten kendimizi AK Parti ile güçlü kılmaya başladık. Sosyal anlamda, bu ülkede yaşayan engellilerin de varlığının farkına varan bir hükümet biliyorsunuz. İnşallah bu süreçten sonra her şey daha da iyileştirme yolunda olacak. Çok güzel adımlar atacağımıza inanıyorum" ifadesini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika AK Parti'nin Engelli Milletvekili Adayı Karaburun Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement