AK Parti Söğütlü İlçe Teşkilatı Dayanışma Toplantısı - Son Dakika
Güncel

AK Parti Söğütlü İlçe Teşkilatı Dayanışma Toplantısı

AK Parti Söğütlü İlçe Teşkilatı 19. Dayanışma Toplantısı düzenlendi.

01.04.2016 12:17

AK Parti Söğütlü İlçe Teşkilatı 19. Dayanışma Toplantısı düzenlendi.

Belediye Çay Bahçesinde düznlenen ilçe teşkilatı toplantısında konuşan İl Başkanı Fevzi Kılıç, yapılan çalışmaların seçimleri olumlu yönde etkilediğini söyledi.

İlçede yapılan çalışmalardan dolayı emeği geçenlere teşekkür eden Kılıç, toplantının hayırlı geçmesini diledi.

AK Parti Söğütlü İlçe Başkanı Adem Fidan da yapılan çalışmalar hakkında katılımcılara bilgi verirken, her seçimde partiyi oylarıyla birinci yapan ilçe halkına teşekkür etti.

Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç de Belediye Başkanlığına göreve geldiklerinde üç hedeflerinin olduğunu belirterek şunları kaydetti:

"Üç hedefimiz vardı. Bir Meslek Yüksekokulun açılması 2. Konut olayının çözülmesi. 3, imar durumunu tekrar yeniden günün şartlarına göre vatandaşlarımızın lehlerine olacak şekilde düzenlenmesiydi. Meslek yüksek okulumuzun açılması için daha önceki yönetim tarafından alınan arsaya ilave çevresindeki 8 dönümüde alarak yer olayını netleştirdik. Proje fizilibite çalışmalarıda hızlan devam ediyor. 2106 yılı sonlarına doğru temelini atıp en kısa zamanda da bitirmek için ilçe halkımız sanayicilerimizin ve üniversitenin destekleriyle meslek yüksek okulunu ilçemize kazandırmış olacağız. Konut olayında ise ilçe merkezimizde özel mütahitler tarafından konut inşaatları devam etmektedir ve ilave olarakta 0SB girişinde yine özel mütahitler tarafından 600 konut temel atımlarına başlanacaktır. İmar konusunda ise yine yeni 18 uygulamasıyla birlikte ilçemizin her bölgesinde yeni imar uygulama çalışmalarına başladık. Burada en fazla dikkat ettiğimiz vatandaşlarımızın menfaatlerini korumak ve kollamaktır."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti Söğütlü İlçe Teşkilatı Dayanışma Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement