Ak Partili Başkan Acar, "Özeleştirimizi Yaptık" - Son Dakika
Yerel

Ak Partili Başkan Acar, "Özeleştirimizi Yaptık"

Ak Partili Başkan Acar, "Özeleştirimizi Yaptık"

AK Parti Nazilli İlçe Başkanı İmran Acar, erken seçim olması durumunda AK Partinin iktidar çıkacağına inandığını belirtti.

12.08.2015 09:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Nazilli İlçe Başkanı İmran Acar, erken seçim olması durumunda AK Partinin iktidar çıkacağına inandığını belirtti.

Gündeme dair açıklamalarda bulunan AK Parti Nazilli ilçe Başkanı İmran Acar, yapılan son seçimin ardından AK Partinin kendi özeleştirisini yaptığını belirterek, "7 Haziran akşamı seçim tablosunu gördükten sonra yönetim kurulumuzla beraber çalışmalara başladık. Erken seçim kararı da ne zaman alınırsa alınsın, biz hazırız. Eminiz ki kendisine ulaşamadığımız seçmen kitlesine daha rahatlıkla ulaşabiliriz. Ciddi hatalar yapılmadığı sürece yapılacak olan erken seçimden tek başına iktidar olan bir AK Parti çıkacaktır. Biz buna Nazilli teşkilatı olarak arkadaşlarımızla sonuna kadar inanıyoruz. Biz AK Parti olarak kendi özeleştirimizi yaptık. Milletimiz bize uyarı verdi. Herkes şapkasını önüne koydu" dedi.

"AYDINLI VEKİLLERİMİZİ ŞUANA KADAR BAŞARILI BULUYORUM"

7 Haziran'da ki seçimin ardından geçen iki aylık çalışma süreci boyunca Aydınlı vekillerinin performansından oldukça memnun olduklarını söyleyen AK Partili Başkan Acar, "Zannediyorum ki bir iktidar kurulduğu zaman vekillerimiz çok daha başarılı işlere imza atacak. Teşkilatla gayet uyum içerisindeler. Ben bu yönden kendilerine tekrar başarılar diliyorum. Aydın AK Parti milletvekilleri olarak vatandaşlarımızın gelen taleplere yeterli hassasiyeti gösteriyorlar. Daha hükümet bile kurulmamışken mevcut vekillerimizden Abdurrahman Öz, Spor Toto Teşkilatından Nazilli'ye 600 bin TL'lik bir yardım çıkardı. Çevre ilçelerdeki Belediyelere de ciddi yardımlarda bulunuyor. Ben kendisini çok başarılı görüyorum. Yeterki insanlar çamur atmaktan ziyade projeleriyle gitsinler. Vekillerimiz tüm vatandaşlarımıza yardımcı olacaktır" diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ak Partili Başkan Acar, 'Özeleştirimizi Yaptık' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Gülşen: Tek vatan tek millet tek bayrak gene gene ak ak ak Parti 0 0 Yanıtla

Advertisement