AK Partili Gençlerden Örnek Davranış - Son Dakika
Güncel

AK Partili Gençlerden Örnek Davranış

AK Partili Gençlerden Örnek Davranış

AK Parti Şanlıurfa İl Gençlik kolları, diğer ilçe gençlik kolları ile birlikte "Bir kalem bir umut" kampanyası kapsamında okullarda kalem dağıttı.

21.09.2014 11:53

Haliliye, Eyyübiye ve Karaköprü ilçelerinde kırsal kesimde bulunan okullara "Bir kalem bir umut" kampanyası kapsamında topladıkları kalemleri dağıtan AK Partili gençler, amaçlarının bir kalemle küçücük çocukları sevindirmek ve motive etmek olduğunu söylediler.

Arkadaşlarını bu anlamlı davranışlarından dolayı kutladığını söyleyen AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Av. Osman Uludağ; "Gençlerimiz 'bir kalem bir umut' kampanyamızdan topladıkları kalemleri üç merkez ilçemizdeki okullardaki öğrenci kardeşlerimize dağıttılar. Bir kalemin maddi değeri belki fazla değil ama manevi değeri çok yüksektir. Onun için kampanyamızın adını 'bir kalem bir umut' koyduk. Hükümetimiz zaten kitapları bedava veriyor. Bizimde küçük bir katkımız olsun diye, bizde kırsal kesimlerde yer alan okullarımızdaki kardeşlerimize kalem, silgi ve açacaklardan oluşan setleri dağıttık" dedi.

Kampanya kapsamında okullarda ki öğrencilere kalemleri Haliliye, Eyyübiye ve Karaköprü ilçe gençlik kolları başkanları ve il gençlik kolları yönetimi birlikte dağıttı.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel AK Partili Gençlerden Örnek Davranış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement