Ak Partili Pekgüzel'i Gören Köylüler Şaşkınlığını Gizleyemedi - Son Dakika
Yerel

Ak Partili Pekgüzel'i Gören Köylüler Şaşkınlığını Gizleyemedi

Ak Partili Pekgüzel\'i Gören Köylüler Şaşkınlığını Gizleyemedi

‘Efeler Pekgüzel Olacak’ sloganıyla başlattığı seçim çalışmalarına ara vermeden gece gündüz devam eden AK Parti Efeler Belediye Başkanı Adayı Yalçın Pekgüzel, vatandaşlarla buluşmalarını dolu dizgin sürdürüyor.

12.02.2014 09:33

'Efeler Pekgüzel Olacak' sloganıyla başlattığı seçim çalışmalarına ara vermeden gece gündüz devam eden AK Parti Efeler Belediye Başkanı Adayı Yalçın Pekgüzel, vatandaşlarla buluşmalarını dolu dizgin sürdürüyor. Genç ve sağlıklı olduğunu dile getiren ve 'ayak basılmadık köy, sıkılmadık el bırakmayacağını' söyleyen Yalçın Pekgüzel, daha önce hiçbir belediye başkan adayının gitmediği köylerde sevinç ve şaşkınlıkla karşılandı.

"İLK DEFA BİR BAŞKAN ADAYI KÖYÜMÜZE GELDİ"

Pekgüzel, kimsenin gidemediği ve ayak basmadığı dağ köyleri yerlerini de ihmal etmiyor. İlk defa bir başkan adayının köylerine ziyarete geldiğini belirten köylüler AK Parti Efeler Belediye başkan adayı Yalçın Pekgüzel'i sevgiyle bağırlarına bastılar.

'İlk defa bir belediye başkan adayının köylerine geldiğini' belirten Emirdoğan, Yukarı, Aşağı ve Orta Kayacık köylüleri ile keyifli anlar geçiren Pekgüzel, "Sağlığım da yaşım da koşturmaya müsait. Ayak basılmadık köy, sıkılmadık el bırakmayacağım" dedi.

Bir yandan vatandaşın yoğun olarak faaliyet gösterdiği sanayi sitelerini ziyarete devam eden Pekgüzel, öte yandan da Büyükşehir yasasıyla Efeler Belediyesi'ne bağlanacak köylerdeki sorunları dinleyip, çözümleri hakkında paylaşımlarda bulunuyor. Pekgüzel, Umurlu'ya bağlı Emirdoğan, Yukarı, Aşağı ve Orta Kayacık köylerine ziyaretler gerçekleştirerek, köyde yaşayan hemşerileriyle bir araya geldi. Gittiği bütün köylerde yoğun kalabalık ve ilgiyle karşılanan Pekgüzel, köy merkezlerindeki kahvehane ve esnafları ziyaret ederek sohbet etti. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ak Partili Pekgüzel'i Gören Köylüler Şaşkınlığını Gizleyemedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement