Ak Partililer, Merkez İlçe Başkanlığı'nın Verdiği Yemekte Buluştu - Son Dakika
Yerel

Ak Partililer, Merkez İlçe Başkanlığı'nın Verdiği Yemekte Buluştu

Ak Partililer, Merkez İlçe Başkanlığı\'nın Verdiği Yemekte Buluştu

AK Parti Kilis Merkez İlçe Başkanı Mustafa Tutoğlu tarafından AK Partililere yemek verildi.

16.01.2014 10:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Kilis Merkez İlçe Başkanı Mustafa Tutoğlu tarafından AK Partililere yemek verildi.

Doğanhan Restoran'da gerçekleştirilen yemeğe; AK Parti Kilis İl Başkanı Reşit Polat, AK Parti Kilis Merkez İlçe Başkanı Mustafa Tutoğlu, Kilis Belediye Başkan adayı Hasan Kara ile merkez ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı.

AK Parti İl Başkanı Reşit Polat ile AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Tutoğlu, kısa birer konuşta yaptı.

Kilis Belediye Başkan adayı Hasan Kara, 30 Mart 2014 yılında yapılacak seçimlere 2 ayı aşkın bir süre kaldığını belirterek, "Gece gündüz çalışarak seçimlerden yüzümüzün akı ile çıkacağımızı düşünüyorum. Dün Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ile Ankara'da görüştüm. Beşevler semtinde bulunan 2'inci Hudut Tabur Komutanlığı'nın yerinin Kilis Belediyesi'ne devrini gündeme getirdim. Burasını Kilis'in en önemli yeşil alanı haline getirmeyi planlıyoruz. Taburun yerini belediyeye alırsak karşılığında kendilerine arsa verebiliriz. Elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. Çünkü askeri kışla şehir içerisinde kalmış bu büyük alana Kilis'in en büyük parkını, spor yapılabilecek, yürüyüş yapılabilecek, piknik yapılabilecek bir yer haline getireceğiz. Kesinlikle buraya bina dikilmeyecek" dedi.

İki dönem milletvekilliği de yaptığını anlatan Kara, "Hiçbir zaman yapamayacağımız şeyleri vaat etmedim. Bunu herkes biliyor. İkinci bir projemiz ise Kilis'e butik otel kazandırmak. Bunun için AB fonlarından yararlanmak istiyoruz. Tarih kokan Kilis'e 15-20 milyon euro hibe destekli para getirebilirsek Kilis'in kaderi değişecektir" diye konuştu. - KİLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ak Partililer, Merkez İlçe Başkanlığı'nın Verdiği Yemekte Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement