Akademi Bu Kez Vali Küçük İle Buluştu - Son Dakika
Güncel

Akademi Bu Kez Vali Küçük İle Buluştu

Akademi Bu Kez Vali Küçük İle Buluştu

Şanlıurfa'da Kalkınma Akademisi, buluşmalarına Vali İzzettin Küçük ile devam etti.

28.09.2015 11:24

Şanlıurfa'da kent yöneticileri ile buluşmalarına devam eden Kalkınma Akademisi'nin son konuğu Vali İzzettin Küçük oldu.

Kent merkezindeki bir otelin toplantı salonunda gerçekleştirilen buluşmaya Vali Küçük'ün yanı sıra Kalkınma Akademisi üst kurul ve yönetim kurulu üyeleri de katılım gösterdi.

Buradaki konuşmasında sivil toplum kuruluşların önemine değinerek başlayan Vali Küçük, Kalkınma Akademisi'nin çalışmalarını takip ettiğini de sözlerine ekledi. Küçük konuşmasında ayrıca, sivil toplumun hem ekonomiyi, hem de toplumun sosyal yapısını güçlendirmedeki öneminden bahsetti.

Kalkınma Akademisi Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Barut ise Vali İzzettin Küçük'e katılımından dolayı teşekkür ederek konuşmasında şu ifadelere yer verdi: "Akademimiz kentimizde gerçekleştirdiği buluşmalara devam etmektedir. Bu toplantımıza eşlik eden Sayın Valimiz İzzettin Küçük Bey'e çok teşekkür ediyorum. Bizler, her birimiz sivil toplumun gücüne inanarak yola çıktık ve her geçen gün bu inancımızın ne kadar doğru olduğunu daha güçlü görüyoruz. Bizler gerek kentimiz, gerekse ülkemizle ilgili birçok konuda toplumun sesi oluyor, hem çözümlerimizi sunuyor, hem de inandığımız kişi ve kurumlara da destek oluyoruz. Bir arada olmaya ve bir arada olmanın gücünü olumlu yönde kullanmaya ihtiyacımız olan bir süreçten geçiyoruz. Bu anlamda diliyorum ki Kalkınma Akademisi her anlamda gerek Şanlıurfa'ya, gerek bölgemize ve ülkemize örnek olacaktır."
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Akademi Bu Kez Vali Küçük İle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement