Akatlar Spor ve Kültür Merkezi Artık Beşiktaşlı! - Son Dakika
Güncel

Akatlar Spor ve Kültür Merkezi Artık Beşiktaşlı!

Örnek ve öncü tesislere imza atan Beşiktaş Belediyesi, tüm ilçe sakinlerinin gurur duyacağı bir spor ve kültür merkezinin üç yıllık kullanım hakkını bugün imzalanan bir protokolle Beşiktaş Jimnastik Kulübü'ne devretti.

28.03.2014 15:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Protokolü Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal'la Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Fikret Orman imzaladı. Akatlar Spor ve Kültür Merkezi'nin girişinde düzenlenen törene Beşiktaş Belediyesi meclis üyeleri ve çalışanları, BJK Yönetim Kurulu üyeleri, Beşiktaş Futbol Takımı oyuncuları katıldı. Kaba inşaatı biten tesis üç ay içinde hizmete alınacak.

Akatlar Mahallesi'nde Cumhuriyet Caddesi'nin sonuna inşa edilen ve farklı mimari yapısıyla dikkat çeken Akatlar Spor ve Kültür Merkezi, içinde yer alan çok amaçlı salonlarla birlikte 3 bin 190 metrekare kullanım alanına sahip. 10 Nisan 2013'te ihale edilen spor ve kültür merkezinin zemin katında fuaye, kafe ve havuza bakan bir teras ile ofis alanları bulunuyor.

Spor ve Kültür Merkezi'nin 1. katında çok amaçlı salon yer alıyor. Toplam 840 metrekarelik salonun 118 metrekaresi teras, 673 metrekaresi ise kapalı alan. Merkezin toplam 1200 metrekarelik bodrum katında ise spor salonu, büyükler için kapalı ve açık yüzme havuzları, çocuk havuzu ve stüdyolar, sauna, soyunma odaları, çamaşır odaları ve bir de revir var.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Akatlar Spor ve Kültür Merkezi Artık Beşiktaşlı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement