Akçadağ Devlet Hastanesi'nde Yangın Tatbikatı - Son Dakika
Yerel

Akçadağ Devlet Hastanesi'nde Yangın Tatbikatı

Akçadağ Devlet Hastanesi\'nde Yangın Tatbikatı

Malatya’nın Akçadağ İlçe Devlet Hastanesi’nde olası bir yangında hastanenin en kısa zamanda tahliye edilebilmesi için yangın tatbikatı yapıldı.

09.10.2015 12:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya'nın Akçadağ İlçe Devlet Hastanesi'nde olası bir yangında hastanenin en kısa zamanda tahliye edilebilmesi için yangın tatbikatı yapıldı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, İl Sağlık Müdürlüğü ve Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) afet ve acil durumlara hazırlık kapsamında, Akçadağ Devlet Hastanesi'nde yangın tatbikatı gerçekleştirdi. Akçadağ Devlet Hastanesi bahçesinde gerçekleştirilen ve gerçeğini aratmayan yangın tatbikatında, yangın olduğuna dair anonsun ardından, hastane bahçesinde itfaiye ve ambulans yerlerini aldı. İtfaiye ekipleri bir yandan yangına müdahale ederken, senaryo gereği mahsur kalan hastaları da kurtardı. Hastanede görev yapan sağlık personeli, hastanenin güvenlik görevlileri yangın anında içeride kalan hastaları sedyelerle dışarıya çıkardı. Tatbikatta, hastane personellerine olası yangınlarda yangın tüpünün nasıl kullanılması gerektiği anlatıldı. Hastane bahçesine yakılan ateşi sıra ile personel söndürdü. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akçadağ Devlet Hastanesi'nde Yangın Tatbikatı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement