Akçakale'de Hastane Bahçesine Çevre Düzenlemesi ve Park Alanı - Son Dakika
Güncel

Akçakale'de Hastane Bahçesine Çevre Düzenlemesi ve Park Alanı

Akçakale\'de Hastane Bahçesine Çevre Düzenlemesi ve Park Alanı

Akçakale Belediyesi ilçe Devlet Hastanesi bahçesinde çevre düzenlemesi ve oto park alanında kilitli parke döşemesi yaptı.

06.09.2016 14:23  Güncelleme: 14:27

Akçakale Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde başlattığı yeşillendirme ve çevre düzenlemesinden sonra yaklaşık 1 yıl önce hizmete açılan Akçakale Devlet Hastanesi çevresin dede peyzaj düzenlemesi ve 10 bin m2 lik alanda parke taşı döşemesi başlatarak hastaneye otopark alanı kazandırıyor.

Hastane çevresinde başlatılan çevre düzenlemesi ve otopark alanı çalışması ilçe halkı tarafından da büyük beğeni toplarken Akçakale Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Yılmaz Gerger de yaptığı açıklamada;Akçakale belediyesine hastanemizin bahçesine peyzaj düzenleme ve otopark çalışmaları çalışmaları için müracaatta bulunduk.Sayın belediye başkanımız Abdülhakim Ayhan ve ekibi bizlere yardımcı odu.Çalışmalar kısa bir sürede bitti emeği geçen herkese teşekkür ederim. Dedi.

Akçakale Belediyesi olarak resmi kurumlar ile işbirliği içerisinde olduklarını belirten Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan; "Geçtiğimiz aylarda Başkan yardımcılarımız ve ilgili müdürlerimiz ile birlikte Akçakale Devlet Hastanemizi ziyaret etmiştik. Bu ziyaretimiz esnasında hastane yöneticilerimizin bizden bahçe ve çevre düzenlemesi için bir takım talepleri olmuştu. Teknik ekiplerimiz gerekli incelemeleri yaptıktan sonra hastanemizin bahçesinde düzenleme çalışmalarına başladılar. Bahçe düzenlemesinde yapan ekiplerimiz hastanemizin bahçesine yaklaşık 10 Bin m2 kilitli beton parke taşı döşemesi ve 5 bin m2 alana da peyzaj ve çevre düzenlemesi yapıyorlar. Bunun yanı sıra binanın bazı tadilat çalışmaları yapılıyor. Bahçemizde ışıklandırma çalışmalarımızda devam ediyor. Daha öncesinde de Park Bahçe ekiplerimiz hastane bahçesinde ayaklı çöp kovası montajı ve ihtiyaç olan yerlere de oturma bankı montajı yaptılar. Akçakale Belediyesi olarak tüm kurumlarımız ile iş birliği içerisinde olmaya devam edeceğiz" dedi.

Akçakale Belediyesinden yapılan açıklamada çalışmaların çok kısa bir süre içerisinde bitirilerek hastaneye gelen hasta ve yakınlarının hizmetine sunulacağı kaydedildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Akçakale'de Hastane Bahçesine Çevre Düzenlemesi ve Park Alanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement