Akçakale Devlet Hastanesi'ndeki Tıbbi Cihaz Eksikliği Gideriliyor - Son Dakika
Güncel

Akçakale Devlet Hastanesi'ndeki Tıbbi Cihaz Eksikliği Gideriliyor

Akçakale Devlet Hastanesi\'ndeki Tıbbi Cihaz Eksikliği Gideriliyor

Şanlıurfa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı Akçakale Devlet Hastanesine yeni cihazlar kurulup Akçakale halkının hizmetine sunuluyor.

18.02.2016 14:25

Şanlıurfa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı Akçakale Devlet Hastanesindeki eksiklikler gideriliyor.

Yıllardır eksikliği gözlenen ve her hasta memnuniyeti anketlerinde hastalardan gelen talepler kapsamında ve gerekli yazışmaların sonucunda Kemik Dansitometre Cihazı yeni hastanede hizmete girdi.

Kemik Mineral Dansitometre Cihazı, hastalara ve hekimlere kaliteli ve hızlı tanısal sonuçlar sunuyor. Akçakale Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Yılmaz Gerger yaptığı açıklamada, "Hastalarımız artık Kemik Mineral Dansitometresi çekimi için dış merkezlere gitmek zorunda kalmayacak. Ünitemizde aynı gün içinde çekimlerini tamamlayıp sonuçlarını almaktadırlar. Cihazımız hekimlerimize; tüm vücut BMD, tüm vücut kompozisyon, Pediatrik tüm vücut BMD, çeşitli lokal erişkin ve pediatrik BMD ölçümleri, femur protez ortopedik analiz, Dünya Sağlık Örgütü 10 yıllık kırık riski değerlendirmesi, kalça – eksen uzunluk ölçümü, her bölgede açı, mesafe, alan ölçümleri, vücut kemik yoğunluğu ölçümü, vücut yağ ve yumuşak doku analizi gibi ayrıntılı analiz olanakları sunmaktadır" diye konuştu.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Akçakale Devlet Hastanesi'ndeki Tıbbi Cihaz Eksikliği Gideriliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement