Akçakaleli Esnaf Sorunlarını Masaya Yatırdı - Son Dakika
Güncel

Akçakaleli Esnaf Sorunlarını Masaya Yatırdı

Akçakaleli Esnaf Sorunlarını Masaya Yatırdı

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde esnafla bir araya gelen Akçakale Kaymakamı Eyüp Fırat, ilçe esnafıyla bilgi alışverişinde bulundu.

16.08.2014 17:39  Güncelleme: 17:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akçakale Kaymakamlığı'ndan alınan bilgiye göre, esnaf toplantısına İlçe Kaymakamı Eyüp Fırat, Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan, İlçe Emniyet Müdürü Mahmut Çetin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil Tekyıldız, Akçakale Devlet Hastanesi Baştabibi Yılmaz Gerger, Mal Müdiresi Nuray Yeğin, Akçakale Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ömer Ay ve çok sayıda esnaf katıldı.

Akçakale'de esnaf gezilerine fırsat buldukça devam edeceğini belirten Kaymakam Fırat, ilçedeki esnafın ilçe için çok önemli olduğunu belirterek, ilçenin gelişmesi ve sıkıntıların çözüme kavuşturulması için bu tür ziyaretlerin gerekli olduğunu belirtti.

'KÖPRÜ GÖREVİ GÖRÜYORUZ'

Akçakale Esnaf ve Sanatlar Odası Başkanı Ömer Ay ise, "Biz esnafımızın sorunlarını yetkililere ulaştırma noktasında bir köprü vazifesi görüyoruz. Biz bu görevi devralırken esnafımızın neferi olmak için odamızın tüm imkan ve kaynaklarını halkımıza seferber ediyoruz. Sorunları ve çözüm önerilerini bu tür toplantılarda dile getiriyoruz. Toplantımıza katılan yetkili arkadaşlarımız da bu konuda büyük duyarlılık göstererek, esnafımızın sorunlarını dinleyerek çözüm üretiyorlar. Ben sayın kaymakamımıza, belediye başkanımıza ve tüm daire amirlerimize esnafımız olmak üzere, bu toplantımıza iştirak eden herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Akçakale Kaymakamı Eyüp Fırat da "Fırsat buldukça esnafımızla bir araya geliyoruz. Esnaf ve sanatkârlar odası başkanımız Ömer Ay esnafımızı bir araya getirerek bizleri davet ettiler. Bizler de tabi ki esnafımızın sorunlarını çok yakından biliyor ve takip ediyoruz. İmkanlar dahilinde çözüm üretmeye çalışıyoruz. Ben esnaf odası başkanıma, katılım gösteren mesai arkadaşlarıma ve Akçakaleli esnafıma teşekkür ediyorum" diye konuştu.
(Kaynak:Gazeteİpekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Akçakaleli Esnaf Sorunlarını Masaya Yatırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement