Akçakaleli Öğrencilere De Tablet Dağıtıldı - Son Dakika
Yerel

Akçakaleli Öğrencilere De Tablet Dağıtıldı

Akçakaleli Öğrencilere De Tablet Dağıtıldı

Fatih Projesi kapsamında Şanlıurfa il merkezinin yanı sıra ilçelerde de öğrencilere yönelik tablet dağıtımları devam ediyor.

15.04.2014 12:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akçakale Kaymakamlığı'ndan alınan bilgiye göre; Akçakale Şehit Astsubay Halil Kanat Anadolu Lisesi okulunda düzenlenen tablet dağıtımına, Kaymakam Eyüp Fırat, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Kınacılar, milli eğitim şube müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

9. sınıflara yönelik dağıtılan tablet bilgisayarları alan öğrenciler kendilerine bu imkânı sağlayan tüm yetkililere teşekkür ettiklerini dile getirdi. Tablet dağıtım töreninde konuşan Akçakale Kaymakamı Eyüp Fırat,"Tüm Türkiye'de olduğu gibi Akçakale'de de tabletleri dağıtıyoruz. Değerli arkadaşlar ben bunu her yerde söylüyorum. 19. yüzyıl, 20. yüzyıl bilişim yüzyılı, 21. yüzyıl da tüm dünyada olduğu gibi eğitim yüzyılı. Bu çağda nüfusunu eğiten ülkeler, diğer devletlere ciddi anlamda fark atacaktır. Biz hem sanayi hem de bilişim devrimini yakaladık sayılamaz, ama ben inanıyorum ki eğitim çağını yakalayacağız" diye konuştu.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Akçakaleli Öğrencilere De Tablet Dağıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement