Akçakoca'da İftar Çadırı 10 Farklı Adreste Kurulacak - Son Dakika
Yerel

Akçakoca'da İftar Çadırı 10 Farklı Adreste Kurulacak

Akçakoca\'da İftar Çadırı 10 Farklı Adreste Kurulacak

Akçakoca Belediyesi’nin aracılığıyla iftar yemekleri veren Akçakocalı hayırseverlerin sayısı bu sene artarak daha şimdiden 10 kişiye ulaştı.

17.06.2015 15:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akçakoca Belediyesi'nin aracılığıyla iftar yemekleri veren Akçakocalı hayırseverlerin sayısı bu sene artarak daha şimdiden 10 kişiye ulaştı.

Akçakoca'da bu yıl açılacak iftar çadırlarının geçen yıl olduğu gibi Merkez Camii karşısına olmak üzere ilçenin 8 farklı mahallesi ile Çuhallı çarşısına da kurulacağı öğrenildi. Bu yılki iftar yemeklerini karşılayan hayırsever sayısında da geçen yıla göre artarak 10 kişiye ulaştığı bildirildi. İsimlerinin yazılmasını istemeyen gönüllü vatandaşların bazılarının bir günlük, bazılarının ise birkaç günlük yemek maliyetini üstlendikleri öğrenildi.

Belediyenin iftar çadırında dağıtılacak olan yemek menüsünün de bu yıl daha zengin olacağı bildirildi. Her iftar menüsünde Çorba, etli yemek, pilav veya makarna ile tatlı veya salatan olmak üzere 4 çeşit yiyeceğin bulunacağı açıklandı. İftar menüsünde ayrıca her gün mutlaka et, tavuk, ciğer veya köfte çeşidinden biri verilecek.

Bu sene verilecek iftar yemekleriyle ilgili olarak, bazı hayırseverlerin günlük 3 bin lirayı hesaba yatırmış oldukları, bazılarının durumunun ise henüz netleşmediğini belirten yetkililer, iftar yemeği vermek isteyen hayırsever vatandaşların, belediyenin ilgili birimleriyle temas kurmalarını rica ettiler. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akçakoca'da İftar Çadırı 10 Farklı Adreste Kurulacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement