Akçakoca'da Sahiller Temizlendi - Son Dakika
Güncel

Akçakoca'da Sahiller Temizlendi

Akçakoca\'da Sahiller Temizlendi

Düzce'nin Akçakoca İlçesi'nde üniversite öğrencileri ve ilçe sakinleri, yaz sezonu öncesi sahillere atılan ve derelerin taşıdığı çöpleri topladı.

05.05.2015 12:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzce'nin Akçakoca İlçesi'nde üniversite öğrencileri ve ilçe sakinleri, yaz sezonu öncesi sahillere atılan ve derelerin taşıdığı çöpleri topladı.

Akçakoca Belediyesi'nin organizasyonu ile Düzce Üniversitesi öğrencileri ve ilçe sakinleri,  bugün Çuhallı Plajı'nda buluştu. Tüm katılımcılar eldiven taktıktan sonra sahilde kumların üzerindeki sigara izmaritleri, pet şişeler ve ağaç dalları gibi çöpleri toplayarak poşetlere doldurdu. Akçakoca Belediye Başkanı AK Partili Cüneyt Yemenici ve başkan yardımcıları da çöp topladı. Cüneyt Yemenici, derelerin taşıdığı çöplerin sahile vurduğunu belirterek, "Sahilleri ne kadar temizlesek de yağmurlarla birlikte derelere dökülen çöpler denize buradan da sahile taşınıyor. Yaz sezonu öncesi sahillerimizde temizlik yaptık. Vatandaşlarımız ve öğrencilerim de duyarlılık göstererek temizlik kampanyamıza katıldılar" dedi. - Zce

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Akçakoca'da Sahiller Temizlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement