Akçakoca'da Silahlı Yaralama - Son Dakika
Güncel

Akçakoca'da Silahlı Yaralama

Düzce’nin Akçakoca ilçesi Dadalı köyünde bin kadın, evine alacak istemeye gelen kişiyi av tüfeğiyle vurarak ağır yaraladı.

19.09.2015 17:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzce'nin Akçakoca ilçesi Dadalı köyünde bin kadın, evine alacak istemeye gelen kişiyi av tüfeğiyle vurarak ağır yaraladı.

Edinilen bilgi ve iddialara göre, Dadalı köyündeki yaşayan Asiye Y. (50), evine gelen Bayram M. (42) ve babası Seyfi İ. (75) ile alacak verecek meselesi yüzünden bir süre tartıştı. Tartışmanın büyümesi sonrasında Asiye Y., av tüfeği ile Bayram M.'ye ateş etti. Göğsüne isabet eden mermi ile talihsiz adam ağır yaralanırken yanında bulunan babası ise eline isabet eden saçmalar ile hafif şekilde yaralandı. Olay yerine çağrılan ambulansla Düzce Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Bayram M. yoğun tedavisinin sürdüğü, ancak durumunu ağır olduğu öğrenildi. Bayram M.'nin babası Seyfi İ.'nin ise tedavisinin ardından taburcu edildiği öğrenildi.

Kendisiyle tartışan kişilere av tüfeği ile ateş eden Asiye Y. ise Akçakoca Jandarma ekipleri tarafından kısa sürede yakalandı. Yakalanan Asiye Y., çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Akçakoca'da Silahlı Yaralama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement