Akçakoca Nüfus Müdürlüğü Yenilendi - Son Dakika
Yerel

Akçakoca Nüfus Müdürlüğü Yenilendi

Akçakoca Nüfus Müdürlüğü Yenilendi

Akçakoca Nüfus Müdürlüğü baştan aşağı yenilendi.

15.09.2014 10:43

Akçakoca Nüfus Müdürlüğü baştan aşağı yenilendi. Hizmet salonu tamamen değişen nüfus müdürlüğünde bankolar kaldırılarak, yerine bireysel hizmet masaları kuruldu.

Nüfus Müdürü Tolga Abalı, çalışanlar ve müşteriler arasına çekilen ağaç bankonun kaldırılmasıyla, bankalarda görmeye alıştığımız bireysel müşteri temsilciliği görüntüleri oluştuğunu belirterek "Modern bir görünüme kavuşan nüfus müdürlüğü hizmet salonu, yer döşemelerinin açık renk parkelerle döşenmesiyle ferah bir hava oluşturuldu" dedi.

Akçakoca İlçe Nüfus Müdürü Tolga Abalı, ilçenin nüfus bilgilerine yönelik olarak yaptığı yorumda, nüfus verilerinde hızlı değişimlerin gerçekleşmediğini, doğum ve ölüm oranlarında paralel bir seyir izlendiğini söyledi. Abalı, 31 Aralık 2013 itibariyle ilçe merkezi nüfusunun 23 bin 359 olduğunu, köy nüfusunun ise 13 bin 857 olduğunu söylerken, ilçenin toplam nüfusunun 37 bin 216 olduğunu sözlerine ekledi.

Misafirler, turistler ve ilçe dışındaki doğumlar nüfusu arttırmış

1 Ocak 2014 - 12 Eylül 2014 dönemi itibariyle boşanma sayısının 38, evlenme sayısının 177, ölüm sayısının 91 ve doğum sayısının 317 olduğunu belirten Müdür Tolga Abalı, doğum sayısındaki rakamın, başka ilçelerdeki doğum vakalarının Akçakoca'da kayda geçmesi veya misafir doğumları sebebiyle yüksek göründüğünü, ölçü alınması gereken sayının ise bu rakamın yarısı civarında olduğunu sözlerine ekledi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akçakoca Nüfus Müdürlüğü Yenilendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement