Akçakoca Protokolü Bayram Ziyaretlerinde Buluştu - Son Dakika
Yerel

Akçakoca Protokolü Bayram Ziyaretlerinde Buluştu

Akçakoca Protokolü Bayram Ziyaretlerinde Buluştu

Akçakoca protokolü, Kurban Bayramı’nın ilk gününde çok sayıda ziyaret gerçekleştirdi.

13.09.2016 11:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akçakoca protokolü, Kurban Bayramı'nın ilk gününde çok sayıda ziyaret gerçekleştirdi.

Bayramın ilk günü Akçakoca Kaymakamı Mehmet Özer, Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Özgür Üngüt ve İlçe Emniyet Müdürü Levent Kürşat Aykaç'ı buluşturan adres Yaşlılar Konukevi oldu. Konuk heyeti huzurevi binasının dış kapısında kurum müdürü Suat Çakmak ve idari personel karşıladı. Ziyaretçi salonunda bulunan 40 civarında huzurevi sakiniyle bir araya gelen protokol heyeti, burada bulunan konuklarla tek tek sohbet ederek, her birine hal ve hatırını sordu.

Birlikte yenilen tatlılar ve çekilen hatıra fotoğraflarının ardından Kaymakam Özer ve Belediye Başkanı Yemenici, revire inerek yatakta tedavileri devam eden iki hastayı ziyaret ettiler. Akçakoca Yaşlılar Konukevi sakinleriyle yapılan bir saatlik görüşmenin ardından, protokol mensuplarının ikinci durağı ise Merkez Camii karşısındaki resmi bayramlaşma programı oldu. Burada da vatandaşlarla bayramlaşan ilçe yöneticileri, siyasi partilerin başkan ve yönetim kurulu ile Akçakoca'nın sivil toplum örgütleri temsilcileriyle ayak üstü sohbetler etti.

Merkez camii karşısındaki resmi bayramlaşma töreninde, Kaymakam Özer ve Belediye Başkanı Yemeniciye, İl Genel Meclisi (İGM) Başkanı Dursun Çakır, İGM üyesi Ayfer Yılmaz ve eski belediye başkanlarından Nazmi Çiloğlu, Erol Solak ve Fikret Albayrak da katıldı. Burada yapılan çeşitli tatlı ikramlarını protokol üyeleri ve vatandaşlar birlikte tadarken, yapılan sohbetler ve çekilen hatıra fotoğrafları sonrasında, birinci gün resmi bayramlaşma töreni sona erdi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akçakoca Protokolü Bayram Ziyaretlerinde Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement