Akçay ve Cemil Temel Mahallesi'nde Çalışmalar Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Akçay ve Cemil Temel Mahallesi'nde Çalışmalar Sürüyor

Akçay ve Cemil Temel Mahallesi\'nde Çalışmalar Sürüyor

Balıkesir’in Edremit Belediyesi’nin gelen yaz sezonuyla birlikte, Akçay Mahallesi ve Cemil Temel Mahallesi’nde sürdürdüğü çalışmalar tüm hızı ile devam ediyor.

22.06.2015 13:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Edremit Belediyesi'nin gelen yaz sezonuyla birlikte, Akçay Mahallesi ve Cemil Temel Mahallesi'nde sürdürdüğü çalışmalar tüm hızı ile devam ediyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından çevrede gerekli bakımlar yapılarak sorunlar ortadan kaldırılıyor.

Edremit Belediyesi tarafından, park bahçe çalışmaları ile cadde ve sokaklarda ki bakım, onarım ve çevre temizlik çalışmalarına hız verildi. Edremit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından yeşil alanların, refüj alanlarının, yol kenarlarının bakımları ve gerekli düzenlemeleri yapılıyor. Ayrıca yaz sezonunun gelmesine rağmen son günlerde yaşanan olumsuz hava şartlarının getirdiği sorunlar ortadan kaldırılıyor. Yol kenarları ve otların temizlenmesinde motorlu tırpan kullanılırken, yabani büyük otlar için traktör ile tamburlu çayır biçme makinesi kullanılıyor. Bunun yanı sıra bölgede gece ve gündüz ilaçlamalar devam ediyor. Geceleri püskürtme yöntemi ile gündüz ise çevre ilaçlamasıyla sinek ve sivrisinekle mücadele çalışmaları sürüyor. Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, "Yaz sezonuna girdik ve bunun bilincinde olarak çalışmalarımıza hız kazandırdık. Edremit'in yaz nüfusunun çok büyük olduğunu hepimiz biliyoruz. Bu amaçla özellikle sahil mahallerimiz başta olmak üzere ilçemizin birçok cadde ve sokağında düzenleme ve temizlik çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor. Yaz sezonunda vatandaşlarımızın ve tatil için Edremit'i seçen konuklarımızın güzel bir kent ile karşılaşmalarını amaçlıyoruz" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akçay ve Cemil Temel Mahallesi'nde Çalışmalar Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement