Akdeniz Üniversitesinde Eğitim Kursu Düzenlenecek - Son Dakika
Güncel

Akdeniz Üniversitesinde Eğitim Kursu Düzenlenecek

Akdeniz Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisince eğitim kursu düzenlenecek.

19.07.2016 10:48

Akdeniz Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisince eğitim kursu düzenlenecek.

Uluslararası İlişkiler Ofisi sorumlusu Prof. Dr. Ahmet Kurunç, yaptığı yazılı açıklamada, 27-29 Temmuz'da "Yükseköğretim Alanında Erasmus ile Gençlik Hareketliliği Alanında Erasmus ve Programlarının Yükseköğretim Kurumlarında Bağdaştırılarak Uygulanması Eğitim Kursu" gerçekleştireceklerini belirtti.

Eğitime, Avrupa Akdeniz Gençlik Eğitim ve Dinlenme Tesisleri Adrasan'da, 12 farklı üniversiteden 20 üniversite personelinin dahil olacağını vurgulayan Kurunç, erasmus ve programın eğitim, gençlik ve spor alanlarında yeni ihtiyaçlara yönelik Avrupa 2020 Stratejisi hedeflerine uygun olarak, farklı sektörler arasında işbirliğini teşvik ettiğini ifade etti.

Programın, yükseköğretimde kaliteyi artırmayı, yükseköğretim kurumlarının birbirleri ve iş dünyasıyla işbirliğini güçlendirmeyi amaçladığının altını çizen Kurunç, şunları kaydetti:

"Dolayısıyla yükseköğretim kurumlarının erasmus+ öğrenci ve personel hareketliliğinin yanı sıra gençlik hareketliliğine ilişkin çalışmalar yapması kaçınılmaz olmakta. Bu amaçla düzenlediğimiz eğitim programımızın temel amacı Yükseköğretim Alanında Erasmus ile Gençlik Hareketliliği Alanında Erasmus ve Programlarının birbirini nasıl besleyebileceği konusunda Yükseköğretim kurumlarına katkı sağlamak."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Akdeniz Üniversitesinde Eğitim Kursu Düzenlenecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement