Akder Birlik Gecesinde Gurbet Özlemini Dindirecek - Son Dakika
Yerel

Akder Birlik Gecesinde Gurbet Özlemini Dindirecek

Merkezi İstanbul’da bulunan Akıncılar Kültür ve Yardımlaşma Derneğinin (AKDER) her yıl geleneksel olarak düzenlediği birlik ve beraberlik gecesinde hasret giderecek.

23.01.2014 13:55

Merkezi İstanbul'da bulunan Akıncılar Kültür ve Yardımlaşma Derneğinin (AKDER) her yıl geleneksel olarak düzenlediği birlik ve beraberlik gecesinde hasret giderecek.

'26 Ocak 2014 tarihinde düzenlenecek birlik ve beraberlik gecesine tüm hemşerilerimizi bekliyoruz' diyen dernek başkanı Ümit Sözcü, "AKDER olarak her yıl İstanbul'daki hemşerilerimize ve sevenlerimize geleneksel hale getirdiğimiz birlik ve beraberlik gecesi düzenliyoruz. Bu yılda yine hemşerilerimiz ve derneğimize yakışacak bir şekilde İstanbul'da bu gecemizi gerçekleştireceğiz. Her zaman dernek olarak şunu söyledik biz en iyisini yapana kadar en iyisi bu olacak bu söylemlerimizin arkasında yönetim kurulu arkadaşlarımızla beraber durarak muhteşem gece içerisinde kemençe, yöresel müzikler, tanınmış radyo programcılarının sunumu ve ünlü assolistlerle birlikte bu sözümüzü Allah'ın izniyle yerine getireceğiz. Bu gecede ben inanıyorum ki bütün otelde yer yerinden oynayacak"dedi. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akder Birlik Gecesinde Gurbet Özlemini Dindirecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement