Akfa Holding ve A101 Operasyonunda Şüphelilerin İfadesi Alınmaya Başladı - Son Dakika
Güncel

Akfa Holding ve A101 Operasyonunda Şüphelilerin İfadesi Alınmaya Başladı

İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Fethullahçı Terör Örgütü / Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) maddi destek sağladıkları iddiasıyla AKFA Holding ve holdinge bağlı 44 şirket ile A101 market zincirinin sahibi, ortakları ve çalışanlarına yönelik 17 Ağustos Çarşamba günü düzenlenen operasyonda hakkında gözaltı kararı bulunan 120 şüpheliden 98'i yakalanarak gözaltına alınmıştı.

19.08.2016 19:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Fethullahçı Terör Örgütü/ Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) maddi destek sağladıkları iddiasıyla AKFA Holding ve holdinge bağlı 44 şirket ile A101 market zincirinin sahibi, ortakları ve çalışanlarına yönelik 17 Ağustos Çarşamba günü düzenlenen operasyonda hakkında gözaltı kararı bulunan 120 şüpheliden 98'i yakalanarak gözaltına alınmıştı.

İFADELERİ ALINMAYA BAŞLADI

Gözaltına alınanlar arasında AKFA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Aktaş, eşi Yeliz Aktaş, A101 marketler zinciri Yeni Mağazacılık A.Ş'nin sahibi Turgut Aydın ve İhlas Holding'in CEO'su Cahit Paksoy, Fi Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan ve İnanlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan'ın da aralarında bulunduğu 98 şüphelinin ifadelerinin alınma işlemlerine geçildiği öğrenildi.

ARANAN 22 ŞÜPHELİNİN 7'SİNİN YURT DIŞINDA OLDUĞU BELİRLENDİ

Soruşturma kapsamında hakkında gözaltı kararı bulunan ve henüz yalanamayan 22 şüphelilerden 7'sinin yurt dışında oldukları tespit edildi. Diğer şüphelilerin yakalanması için polis ekiplerinin çalışmaları devam ediyor. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Akfa Holding ve A101 Operasyonunda Şüphelilerin İfadesi Alınmaya Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement