Akgül'e Minik Ziyaretçi - Son Dakika
Yerel

Akgül'e Minik Ziyaretçi

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül’ü çok sevdiğini söyleyen 8 yaşındaki minik Şule Uysal, Akgül’ü makamında ziyaret etti.

29.09.2016 11:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül'ü çok sevdiğini söyleyen 8 yaşındaki minik Şule Uysal, Akgül'ü makamında ziyaret etti.

Mamak Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü'ne annesi Gönül Uysal ile birlikte gelerek Akgül ile görüşmek istediğini söyleyen minik Şule, kendi randevusunu kendisi aldı. Akgül'ün makamına geçen minik Şule Akgül'le bir müddet sohbet etti. Aklındaki soruları doğrudan Akgül'e sorun minik Şule: "Başkanım bende büyüyünce sizin gibi belediye başkanı olmak istiyorum. Aynen sizin gibi belediye başkanı olup Mamaklılara hizmet etmek için ne yapmam lazım" dedi. Minik Şule'ye derslerini soran Akgül: "Parlak bir kariyer, iyi bir gelecek istiyorsan eğer eğitimini en iyi şekilde tamamlaman gerekiyor. Seni çok başarılı bir öğrenci olarak görmek istiyorum. Şimdiki en büyük önceliğin eğitimini en güzel şekilde tamamlamak olsun" dedi.

Kalem ve oyuncak hediye etti

Minik Şule'ye oyuncak bebek, kalem ve çeşitli hediyeler veren Akgül daha sonra minik Şule ile fotoğraf çektirdi. Minik Şule'nin ziyaretinden son derece mutlu olduğunu dile getiren Akgül daha minik ziyaretçisini kapıya kadar uğurladı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akgül'e Minik Ziyaretçi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement