Akgül Miniklerin Heyecanına Ortak Oldu - Son Dakika
Yerel

Akgül Miniklerin Heyecanına Ortak Oldu

2014-2015 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte milyonlarca öğrenci ders başı yaparken, yüz bin civarında öğrencinin bulunduğu Mamak’ta da yeni eğitim öğretim yılı başladı.

15.09.2014 13:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2014-2015 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte milyonlarca öğrenci ders başı yaparken, yüz bin civarında öğrencinin bulunduğu Mamak'ta da yeni eğitim öğretim yılı başladı.

Eğitime verdiği destekle öne çıkan Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Mamaklı öğrencileri yeni eğitim öğretim yılının ilk gününde yalnız bırakmayarak, öğrencilerin heyecanına ortak oldu. Ayşe Zeki Sayan İlkokulu'nda düzenlenen törene Akgül'ün yanı sıra Mamak Kaymakamı Ertuğrul Kılıç, Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürü Şemsettin Durmuş ve Mamak Belediye Meclis Başkan Vekili Erdal Ak da katıldı. Minik öğrencilerin halk oyunları gösterileriyle başlayan törende konuşan Başkan Akgül, "Yeni bir eğitim öğretim yılının başındayız. Bütün öğrencilerimize başarılar diliyorum. Bizler yerel yönetim olarak bilgi evlerimiz aracılığıyla binlerce Mamaklı öğrenciye doğrudan eğitim desteği sunuyoruz. Bunun dışında ilçemizde bulunan okullara da altyapı desteği sunuyoruz. Her zaman Mamaklı öğrencilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.

Törende ilk ders zilini birlikte çalan Kaymakam Kılıç ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Durmuş'la birlikte sınıfları gezen Akgül, öğrencilerle bol bol sohbet etti. Ana sınıflarını ve sınıfları gezen Kılıç ve Akgül öğrencilerle fotoğraf da çektirdi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akgül Miniklerin Heyecanına Ortak Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement