Akgün: "Enerjisini Büyükçekmece Halkının Mutluluğundan Alan Bir Ekibiz" - Son Dakika
Yerel

Akgün: "Enerjisini Büyükçekmece Halkının Mutluluğundan Alan Bir Ekibiz"

Büyükçekmece Sahil bölgesindeki yol, tretuvar, kaldırım ve duvar çalışmalarını denetleyen Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün “Enerjisini Büyükçekmece halkının mutluluğundan alan bir ekibiz" dedi.

27.05.2016 11:19

Büyükçekmece Sahil bölgesindeki yol, tretuvar, kaldırım ve duvar çalışmalarını denetleyen Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün "Enerjisini Büyükçekmece halkının mutluluğundan alan bir ekibiz" dedi.

Teknik ekibiyle birlikte sabahın ilk saatlerinde denetime çıkan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece Sahil bölgesindeki yol, tretuvar, kaldırım ve duvar çalışmalarını denetledi. Denetlemenin ardından açıklamalarda bulunan Akgün, "Enerjisini Büyükçekmece halkının mutluluğundan alan bir ekibiz" dedi.

PARK SORUNUNA ÇÖZÜM OLACAK

A'dan Z'ye yapılan bütün çalışmaları inceleyerek halkın fikrini alan Başkan Akgün, "Yaz mevsiminde İstanbulluların akınına uğrayan Büyükçekmece sahilinde gerçekleştirmiş olduğumuz çalışmalar neticesinde yol genişletme ve park yeri çalışmalarımızla da bir nebze trafik ve park sorununu çözeceğiz" dedi. Büyükçekmece sahil civarındaki çalışmaların trafik ve park sorununu en aza indireceği gibi görselliğiyle de halkın beğenisini alacağına inancım tamdır diyen Başkan Akgün, "Tam bir sahil kasabası görüntüsünde olacak olan sahilimiz şimdiden İstanbul göz bebeği oldu" şeklinde konuştu.

ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ DEVAM EDECEK

Havaların ısınmasıyla birlikte yol ve tretuvar çalışmalarına ağırlık verdiklerini söyleyen Başkan Akgün, "Nüfus yoğunluğunu göz önüne alarak çalışmalarımızı sürdürdüğümüz ilçemizde amacımız geçici çözüm değil uzun vadeli çözümlerdir. Bu şekilde planladığımız çalışmalarımız ilçemiz genelinde gerçekleşiyor" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akgün: 'Enerjisini Büyükçekmece Halkının Mutluluğundan Alan Bir Ekibiz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement