Akhisar Belediyespor'da Cihat Arslan'a Doğum Günü Süprizi - Son Dakika
Spor

Akhisar Belediyespor'da Cihat Arslan'a Doğum Günü Süprizi

Akhisar Belediyespor\'da Cihat Arslan\'a Doğum Günü Süprizi

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında yarın Galatasaray'ı ağırlayacak Akhisar Belediyespor'un antremanını ziyaret eden, Özel Yüksel Lisesi öğrencileri, bugün 46 yaşını dolduran teknik direktör Cihat Arslan'a doğum günü sürprizi yaptı.

09.02.2016 17:22

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında yarın Galatasaray'ı ağırlayacak Akhisar Belediyespor'un antremanını ziyaret eden, Özel Yüksel Lisesi öğrencileri, bugün 46 yaşını dolduran teknik direktör Cihat Arslan'a doğum günü sürprizi yaptı.

Müdür Yardımcıları Neslihan Tekin ve Murat Yardımcı ile bir grup öğretmen ve öğrenci, Yılmaz Atabarut Tesisleri'ndeki antrenmanın sonunda Arslan'a içek verip doğum gününü kutlarken, özel olarak hazırlattıkları pastayı kestirip, yarınki karşılaşma için başarı diledi.

Öğrenci ve öğretmenlere yaptıkları sürpriz için teşekkür eden genç teknik adam, "Beni gerçekten çok mutlu ettiniz. Bu kutlama hem benim hem de futbolcularım için büyük moral oldu. Bu moralle Galatasaray maçından iyi bir sonuçla ayrılacağımıza inanıyorum" dedi.

Yeşil siyahlı ekibin son çalışmasına sakatlıkları devam eden Mervan ve Grbic'in yanı sıra grip olan kaleci Fatih katılmadı. Hafif sakatlıkları bulunan Onur ve Ahmet Cebe takımla çalışırken, iki futbolcunun da oynamasına engel bir durum olmadığı beldirildi.

- Akhisar

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Akhisar Belediyespor'da Cihat Arslan'a Doğum Günü Süprizi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement