Akhisar Belediyespor Fenerbahçe'ye Bileniyor - Son Dakika
Güncel

Akhisar Belediyespor Fenerbahçe'ye Bileniyor

Akhisar Belediyespor Fenerbahçe\'ye Bileniyor

Akhisar Belediyespor Fenerbahçe'ye bileniyor Akhisar Belediyespor'da gözler Pazar günü deplasmanda oynanacak Fenerbahçe maçını çevrilirken, yeşil-siyahlı ekibin iki usta ayağı Güray Vural ve Hugo Rodallega zorlu randevu öncesi önemli mesajlar verdi.

01.10.2015 15:49

Akhisar Belediyespor Fenerbahçe'ye bileniyor

Akhisar Belediyespor'da gözler Pazar günü deplasmanda oynanacak Fenerbahçe maçını çevrilirken, yeşil-siyahlı ekibin iki usta ayağı Güray Vural ve Hugo Rodallega zorlu randevu öncesi önemli mesajlar verdi.

Akigo'nun geçen sezon güçlü rakibini Şükrü Saracoğlu Stadı'nda 2-1 yendiği karşılaşmada attığı golle yılın golü ödülünü alan Güray, Fenerbahçe'nin Beşiktaş yenilgisini telafi etmek için tüm gücünü ortaya koyacağını belirterek, Büyük bir takımla karşılaşacağız. Çok zor bir maç olacak. Amacımız iyi mücadele edip, geçtiğimiz hafta Gençlerbirliği galibiyeti ile başlayan seriyi devam ettirmek dedi.

Geride kalan 6 haftada 3 gol, 1 asistlik performansı ile otoritelerden tam not alan Rodallega ise, Türkiye'de çok mutlu olduğunu, Süper Lig'in de beklediği kalitede geçtiğini söyledi. Ailesini de Akhisar'a getirdiğini hatırlatan Kolombiyalı futbolcu, Türkiye'de yaşam çok güzel. Her gün yeni şeyler görüp öğreniyoruz. Futbol atmosferi oldukça iyi. Oyuncuları ve teknik adamları beğeniyorum. Son maçımızı zor da olsa kazandık. Bu hafta Fenerbahçe deplasmanına gideceğiz. Oradaki ambiyansın çok güzel olacağını umuyorum. İyi hazırlanıp sahadan galibiyetle ayrılmak istiyoruz şeklinde konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Akhisar Belediyespor Fenerbahçe'ye Bileniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement