Akhisar Belediyespor-Kayserispor Maçının Ardından - Son Dakika
Güncel

Akhisar Belediyespor-Kayserispor Maçının Ardından

Akhisar Belediyespor-Kayserispor Maçının Ardından

Akhisar Belediyespor-Kayserispor maçının ardındanSPOR Toto Süper Lig'de Avrupa kupalarına katılma hesapları yapan Akhisar Belediyespor, küme düşmemek için çabalayan Kayserispor ile evinde 1-1 berabere kalarak 1 puana razı oldu.

08.05.2016 16:41

Akhisar Belediyespor- Kayserispor maçının ardından

SPOR Toto Süper Lig'de Avrupa kupalarına katılma hesapları yapan Akhisar Belediyespor, küme düşmemek için çabalayan Kayserispor ile evinde 1-1 berabere kalarak 1 puana razı oldu. Karşılaşmanın 21. dakikasında Sami ile öne geçen Akigolar, 65'te Derley'in golüne engel olamadı. Bu sonuçla 46 puana yükselen Ege temsilcisi maç fazlasıyla 6. sıraya çıkarken, puanını 33 yapan Kayserispor da düşme hattı ile arasındaki 3 puanlık farkı korudu.

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan maçtan sonra yaptığı açıklamada öne geçtikleri karşılaşmayı kazanamamanın üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi. Müsabakanın çok sıcak bir havada oynandığını anlatan genç çalıştırıcı, Biz üst sıraları hedefleyen bir takımız. Kayserispor da lige tutunmayı amaçlayan bir ekip. İlk 45 dakikada istediğimiz oyunu sergiledik. Ancak ikinci yarı oyuna sonradan aldığım futbolcuların kötü performansı, reaksiyon gösteremememize neden oldu. Vitesi yükseltelim derken, vitesler karıştı. Beraberliğe üzüldüm dedi.

Kayserispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu ise Akhisar Belediyespor deplasmanından alınan 1 puanın önemli olduğunu vurguladı. Gelecek hafta alt sıralardaki en önemli rakiplerinden Sivasspor'u konuk edeceklerini belirten Kutlu, Akhisar'a karşı kaybetmemek bizim için ümit verici. Artık Sivasspor maçına odaklanıyoruz. Rakibimizi yenerek korkulu rüyadan uyanacağız diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Akhisar Belediyespor-Kayserispor Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement