Akhisar Belediyespor, Mersin İdmanyurdu Maçı Hazırlıklarına Başladı - Son Dakika
Yerel

Akhisar Belediyespor, Mersin İdmanyurdu Maçı Hazırlıklarına Başladı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor, Mersin İdmanyurdu ile yapacağı maçın hazırlıklarına 4 günlük izin ardından başladı.

11.11.2014 21:09  Güncelleme: 22:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor, Mersin İdmanyurdu ile yapacağı maçın hazırlıklarına 4 günlük izin ardından başladı.

Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde toplanan yeşil-siyahlılar, teknik direktör Mustafa Reşit Akçay yönetiminde ilk çalışmasını yaptı.

Antrenmana izinli olan Gekas ve Oğuz Dağlaroğlu, milli takımda yer alan Bilal Kısa, sakatlıkları süren Kenan Özer ve Bruno katılmadı. Kenan Özer ve Bruno'nun en az 2 hafta daha forma giyemeyeceği öğrenildi.

Futbolculardan İsmail Konuk, yaptığı açıklamada, son haftalarda kötü sonuçlar aldıklarına dikkati çekerek, "Milli takım arasını iyi değerlendirmek için Altınordu ile hazırlık maçımız var. Bu haftayı iyi değerlendirerek ve iyi hazırlanarak hafta sonu galip gelmek istiyoruz. Bunu başaracak gücümüz var. İnşallah bir seri yakalarız" diye konuştu.

Her hafta performansının üzerine çıkmak için çaba sarf ettiğini kaydeden İsmail Konuk, "Hocamızın güvenini boşa çıkartmamaya çalışıyorum. İnşallah bu performansımı devam ettiririm" ifadesini kullandı.

Akhisar Belediyespor'da, Güray Varol'ın kart cezalısı olduğu, Saidi, Uğur Demirok, Bilal Kısa ve Zokora'nın da kart sınırında bulunduğu belirtildi.

Ege temsilcisi, 15 Kasım'da Akhisar İlçe Stadı'nda, 14.00'de, PTT 1. Lig ekiplerinden Altınordu ile hazırlık maçı yapacak. - Manisa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Akhisar Belediyespor, Mersin İdmanyurdu Maçı Hazırlıklarına Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement