Akhisar Belediyespor - Trabzonspor Maçının Ardından - Son Dakika
Spor

Akhisar Belediyespor - Trabzonspor Maçının Ardından

Akhisar Belediyespor - Trabzonspor Maçının Ardından

Akhisar Belediyespor - Trabzonspor maçının ardından Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Arslan Bu yarışta biz de varız Trabzonspor Teknik Direktörü Mandıralı Söyleyecek bir şey bulamıyorum.

07.02.2016 19:23

Akhisar Belediyespor - Trabzonspor maçının ardından

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Arslan Bu yarışta biz de varız

Trabzonspor Teknik Direktörü Mandıralı Söyleyecek bir şey bulamıyorum. Elimizden gelen bu

Akhisar Belediyespor, geçen hafta deplasmanda 1-0 yenerek Ziraat Türkiye Kupası'ndan elediği Trabzonspor'u Manisa'da ağırladığı lig maçında da 2-1 mağlup ederek güçlü rakibine yedi gün içinde ikinci kez diz çöktürdü. 9. dakikada Douglo'nun golüyle öne geçen ev sahibi ekip 14. dakikada Muhammet'in ağlara giden vuruşuna engel olamazken, 80. dakikada kendisine yapılan penaltıyı gole çeviren Rodallega skoru belirleyen isim oldu. Trabzonspor Douglas'ın 87. dakikada kırmızı kart görmesiyle maçı 10 kişiyle tamamladı.

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, maçtan sonra yaptığı açıklamada, Bu yarışta biz de varız dedi.

Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın ilk iki sıra için zirvede başbaşa kaldığını, Galatasaray, Başakşehir, Torku Konyaspor ve Kasımpaşa gibi takımların da üçüncülük için mücadele ettiğini kaydeden genç teknik adam, Biz de bu takımlarla birlikte olmak istiyorduk. Trabzonspor galibiyeti bu açıdan çok önemli. Artık 'Biz de yarışta varız' diyebiliriz şeklinde konuştu.

Trabzonspor'u kupadan sonra ligde yendiklerini kaydeden Cihat Arslan şöyle devam etti

Bugün iki takım da kazanmak istedi. Saha ve saha şartları olumsuzdu. Bu sahada 5 günde 4 maç oynandı. Ayrıca hava da soğuktu. Tüm bunları üst üste koyduğumuzda oyunda pek kalite yoktu. Herşeye rağmen kazanıp üst sıralarda olmak istiyorduk. Amacımıza ulaştık. Oyuncularımı kutluyorum. Çarşamba günü evimizde Galatasaray'la oynayacağımız önemli bir kupa maçı var. Bu müsabakada iyi bir sonuç alıp, ikinci maça avantajlı çıkmak için çaba göstereceğiz.

Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı ise maçla ilgili değerlendirmesinde, Söyleyecek bir şey bulamıyorum. Elimizden gelen bu diye konuştu.

Trabzonspor'un bir travma yaşadığını dile getiren Mandıralı şunları söyledi Göreve geldikten sonra 2 kupa ve 1 lig maçına çıktık, üç yenilgi aldık. Beklemediğim bir tablo oluştu. Aslında bugün önceki maçlara göre daha derli toplu oynadık. Beraberliği yakaladıktan sonra 2-3 net fırsat kaçırdık. Sonuçta bir penaltı golüyle kaybettik. Bu tablo futbolcuları da, bizi de, taraftarları da üzüyor. Belki bize kızıyorlar ama en iyi kadromuz bu. Elimizden başka bir şey gelmiyor. Sezon başından bu yana yaşanan sıkıntıları biz de yaşıyoruz. Geçmişi eleştirmek istemiyorum ama bu takım sezon başında hiç çalışmamış. Biraz yüklendik, sakatlıklar, hastalıklar başladı. Belki bu gidişle bir iki hafta sonra kadroyu kuramayacağız. Bu sıkıntıları aşmak için çok çalışacağız ama noktayı koyacak olan yine futbolculardır. Onların performansı bizi bir yerlere getirir. Söyleyecek bir şey bulamıyorum. Çok çalışmalıyız.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Akhisar Belediyespor - Trabzonspor Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement