Akın Öztürk'ün Cezaevinde Saldırıya Uğradığı İddia Edildi - Son Dakika
Güncel

Akın Öztürk'ün Cezaevinde Saldırıya Uğradığı İddia Edildi

Darbe girişimi nedeniyle tutuklu bulunan eski Hava Kuvvetleri Komutanı Akın Öztürk'ün, cezaevinde Alaattin Çakıcı'nın avukatı tarafından saldırıya uğradığı iddia edildi.

03.08.2016 16:31  Güncelleme: 23:46

Kamuoyunda Alaattin Çakıcı'nın avukatı olarak tanınan Mehmet Sinan İnce, darbe girişimi nedeniyle tutuklu bulunan eski Hava Kuvvetleri Komutanı Akın Öztürk'ü darp ettiğini sosyal medyadan duyurdu. Konuyla ilgili açıklama yapan Adalet Bakanlığı iddiaları kesin bir dille yalanladı.

BAKANLIK YALANLADI

Adalet Bakanlığı yetkilileri bir avukat tarafından gündeme getirilen Akın Öztürk'ün cezaevinde darp edildiği iddiasını kesin dille yalanladı. Bir avukat tarafından gündeme getirilen bu iddianın söz konusu avukatın kamuoyunda sansasyon oluşturmaya yönelik bir iddia olduğu belirtildi.

'FETÖ İTİRAFÇI OLMAYIN' MESAJI GÖNDERMEK İSTİYOR

Son günlerde cezaevlerinde darbecilere yönelik bu tür haberlerin FETÖ terör örgütü tarafından bilinçli olarak yayıldığına dikkat çekiliyor. FETÖ terör örgütünün bu tür haberler vasıtasıyla cezaevindeki darbecilere "İtirafçı olmayın, çözülmeyin" mesajı göndermek istediğine dikkat çekiliyor. Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü'nün darbecilere yönelik bu tür olaylar yaşanmaması için güvenlik önlemlerini arttırdığına dikkat çekildi.

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞTI

Cezaevinde ziyaret ettiği müvekkilinin yanı sıra darbe girişimi nedeniyle tutuklu bulunan Öztürk'ün de adını görüş tutanağına yazdığını iddia eden İnce, daha sonra yaşananları sosyal medya hesabından paylaştı:

TEHDİT ETMİŞTİ

Avukat İnce dün yaptığı sosyal medya paylaşımında da Akın Öztürk'ü tehdit etmişti:

Akın Öztürk\'ün Cezaevinde Saldırıya Uğradığı İddia Edildi

Son Dakika Güncel Akın Öztürk'ün Cezaevinde Saldırıya Uğradığı İddia Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement