Akkise'de İhtiyaç Sahipleri 'Hayır Pazarı'ndan' Ücretsiz Alışveriş Yapacak - Son Dakika
Yerel

Akkise'de İhtiyaç Sahipleri 'Hayır Pazarı'ndan' Ücretsiz Alışveriş Yapacak

İHH ve Ayder Seydişehir Gönüllülerinin Girişimleri Sonucu Ahırlı'ya Bağlı Akkise Belediyesi Tarafından İhtiyaç Sahibi Aileler İçin Ücretsiz Alışveriş Yapabilecekleri 'Hayır Pazarı' Kurulacak

17.01.2011 12:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İHH ve AYDER Seydişehir gönüllülerinin girişimleri sonucu Ahırlı'ya bağlı Akkise Belediyesi tarafından, ihtiyaç sahibi aileler için ücretsiz alışveriş yapabilecekleri 'hayır pazarı' kurulacak.

İHH İnsani Yardım Vakfı Seydişehir Temsilcisi Murat Taşğın, Akkise beldesinde muhtarlar tarafından belirlenen ihtiyaç sahibi ailelerin, giyecek ihtiyaçlarını 'hayır pazarından' karşılayacaklarını bildirdi.

Bir süre önce, Eğitim-Bir Sen Ahırlı İlçe Temsilcisi İbrahim Çetin ile birlikte Akkise Belediye Başkanı Ceylan Arslan'ı ziyaret ettiklerini ve ihtiyaç sahibi ailelere yönelik yapılacak çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunduklarını hatırlatan Taşğın, ziyaretin ardından öncelik olarak 'hayır pazarının' açıldığını belirtti.

İhtiyaç sahibi ailelerin mağaza şeklinde düzenlenen 'hayır pazarından', ihtiyaçları olan kıyafetleri ücretsiz olarak alabileceklerini vurgulayan Taşğın, 'Yaptığımız görüşmeler neticesinde öncelikle soğuk kış günlerinde acilen kıyafet desteği yapılması gerektiğine karar verdik. Bu organizasyonu hayata geçirdik' dedi.

(KDR-GNG-MAT-ÜNS) - KONYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Akkise'de İhtiyaç Sahipleri 'Hayır Pazarı'ndan' Ücretsiz Alışveriş Yapacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement