Akrobatik Okçu Kız İnternette Fenomen Oldu - Son Dakika
Dünya

Akrobatik Okçu Kız İnternette Fenomen Oldu

Jimnastik ile okçuluk sporunu birleştiren 19 yaşındaki Rus genç kız, amuda kalkarak ve sadece ayaklarını kullanarak attığı oklarla internette fenomen oldu.

12.02.2016 20:07  Güncelleme: 21:18

Rusya'nın Omsk kentinde yaşayan 19 yaşındaki Anna Belysh küçük yaşlardan itibaren jimnastikle uğraştı. Genç kız daha sonra okçuluğa merak saldı. Kafasında bu iki sporu bir arada yapabilme düşüncesi oluştu ve nihayetinde ortaya bu görüntüler çıktı.

Görüntülerde genç Anna, iki eliyle amuda kalkarak sadece ayaklarını kullanarak yayı geriyor ve birkaç metre ötede bulunan hedefe tam isabet atışını yapıyor. Aynı atışı babasının hedeften çıkarıp verdiği okla bir daha yapıyor ve yine hedefe isabet ettiriyor.

REKORLAR KİTABINA BAŞVURDU

Her iki sporu da birleştiren genç kız bu konuda en büyük desteği ailesinden görmüş. Demiryollarında tamirci olarak çalışan babası Sergey Belysh, kızının yetenekleriyle gurur duyduğunu söyleyerek: "Bu olağanüstü atletik kabiliyetlerini nereden aldığını bilmiyorum ama kızım çok yetenekli. Daha küçücük bir kızken bile akrobaside muhteşemdi" dedi.

Genç kızın babası kızının bu yeteneğini tescillettirmek için Guinness Rekorlar Kitabı'na başvurmayı düşünüyor. Lakin bu gösterinin hangi kategoride değerlendirileceği şimdilik belirsizliğini koruyor.

Akrobatik Okçu Kız İnternette Fenomen Oldu

Son Dakika Dünya Akrobatik Okçu Kız İnternette Fenomen Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement