Aksaray'da Murat İnce Coşkusu - Son Dakika
Yerel

Aksaray'da Murat İnce Coşkusu

Aksaray\'da Murat İnce Coşkusu

Aksaray’da belediye tarafından organize edilen Ramazan Sokağı’nda yapılan programlar tüm hızıyla devam ediyor.

15.07.2014 13:06

Aksaray'da belediye tarafından organize edilen Ramazan Sokağı'nda yapılan programlar tüm hızıyla devam ediyor.

Aksaray Belediyesi'nin düzenlemiş olduğu Ramazan Sokağa etkinlikleri kapsamında sahneye çıkan sanatçı Murat İnce söylediği birbirinden güzel şarkılarıyla Aksaraylı hayranlarına duygulu anlar yaşattı. Sanatçı İnce İsrail'in Gazze'de yaptığı insanlık dışı katliamı da kınayarak, dünya barışı ve insanlık adına mesaj verdi. Gece geç saatlere kadar sahnede kalan sanatçı Murat İnce, kendisine misafirperverlik ve samimiyet göstererek konsere gelen Aksaraylı hayranlarına teşekkür etti. İnce; Aksaray'da olmaktan ve Aksaray halkı ile bir araya gelmekten çok mutlu olduğunu sözlerine ekledi.

Program sonrası Aksaray Belediye Başkan Yardımcısı Güven Kemerkaya, sanatçı Murat İnce'ye katkılarından dolayı teşekkür ederek plaket verdi.

68 Hasandağı Kartalları taraftar grubu sanatçı Murat İnce'ye siyah beyazlı Aksaray spor forması ve kaşkol hediye etti. İnce, bu anlamlı jestlerinden dolayı 68 Hasandağı Kartalları taraftar grubuna teşekkür ederek, "Bu formayı oğluma vereceğim. Oğlum bu formayla büyüyecek" dedi.

Konser sonrası Murat İnce, albüm ve kitaplarını hayranları için imzaladı. - AKSARAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aksaray'da Murat İnce Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement