Aksaray'daki Cinayet - Son Dakika
Yerel

Aksaray'daki Cinayet

Aksaray'da eşini ve kayınbiraderinin eşini tabancayla öldüren zanlının yaraladığı kayınvelide de tedavi gördüğü hastanede öldü.

13.07.2015 11:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aksaray'da eşini ve kayınbiraderinin eşini tabancayla öldüren zanlının yaraladığı kayınvelide de tedavi gördüğü hastanede öldü.

Alınan bilgiye göre, Kayseri'deki evini terk edip, Aksaray'ın Ortaköy ilçesi Kümbet köyündeki baba evine dönen karısı Gonca Özbulduk (31) ile kayınbiraderinin eşi Filiz Yazgı'yı dün tabancayla öldüren Hakan Özbulduk'un yaraladığı kayınvalide Sevda Yazgı, tedavi gördüğü Aksaray Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Katil zanlısı Hakan Özbulduk'un, eşi Gonca Özbulduk'un şikayeti üzerine 1 aylık uzaklaştırma cezası aldığı, cinayetleri cezasının bittiği gün işlediği belirtildi.

Cinayetin ardından köy çıkışında jandarma ekiplerince yakalanan zanlı Hakan Özbulduk, işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

-İkisi de 3 çocuk annesiydi

Kümbet köyü Muhtarı Yüksel Çiğdem, AA muhabirine yaptığı açıklamada, öldürülen Gonca Özbulduk ve Filiz Yazgı'nın 3'er çocuğu olduğunu, uzun süredir Kayseri'de yaşayan Hakan ve Gonca Özbulduk'un bir süredir geçimsizlik yaşadığını bildiklerini belirtti.

Olaydan 4-5 gün önce Gonca Özbulduk'un kendisini aradığını ve annesine ulaşamadığını söylediğini anlatan Çiğdem, şunları anlattı:

"Aynı gece annesi Sevda Yazgı, yanıma geldi. Kızını Aksaray'a getirmek istediğini ancak Kayseri'de kendilerine tuzak kurulmuş olabileceğini söyleyerek yardım istedi. Ben de konuyu Jandarmaya bildirmesini söyledim. Daha sonra Gonca'nın köye geldiğini öğrendim. Olay günü gece bir akrabası beni aradı ve evden silah sesi geldiğini söyledi. Olay yerine intikal ettim. Vardığımda evde ışık yoktu. Filiz ve Gonca hareketsiz şekilde yatıyordu, Sevda Yazgı ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Aksaray'daki Cinayet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement