Aksaray Osb Yönetim Kurulu Toplandı - Son Dakika
Güncel

Aksaray Osb Yönetim Kurulu Toplandı

Aksaray Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu toplandı.

27.04.2016 16:59

Aksaray Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu toplandı.

OSB Yönetim Kurulu toplantısı Vali Şeref Ataklı başkanlığında OSB Bölge Müdürlüğünde yapıldı.

Ataklı, OSB'in ihtiyaçları ve yatırımcıların talepleri doğrultusunda eksikliklerin giderilmesine yönelik çalışmaların devam ettirildiğini söyledi. OSB'de ihtiyaç duyulan depo yapımını görüştüklerini anlatan Vali Ataklı, gümrükleme işlemlerinin daha kolay yürütülmesi için yine ihtiyaç duyulan antrepo konusunda da gerekli çalışmaların başlatılması yönünde karar aldıklarını belirtti.

OSB içinde devam eden çalışmalara dikkati çeken Ataklı, "OSB'nin yollarının iyileştirilmesine yönelik, beton yolların asfaltlanması işlerine devam ediliyor. Ana yollarda devam eden bu çalışma kısa sürede tamamlanacak. Yine ihtiyaca binaen yapımı gündeme gelen kafeterya ve sosyal tesislerin yapımını kararlaştırdık. OSB'nin ve yatırımcıların ihtiyaçlarına göre planlamalar ve iyileştirmeler konusunda bu tür uygulamaları yapmaya devam edeceğiz." diye konuştu.

Toplantıya Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ramazan Altundağ, Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Koçaş, OSB Bölge Müdürü İsmet Çağlar katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Aksaray Osb Yönetim Kurulu Toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement