Aksaray Osb Yönetim Kurulu Toplantısı - Son Dakika
Güncel

Aksaray Osb Yönetim Kurulu Toplantısı

Aksaray Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu toplantısı, Vali Şeref Ataklı başkanlığında yapıldı.

27.04.2016 17:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aksaray Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu toplantısı, Vali Şeref Ataklı başkanlığında yapıldı.

Vali Şeref Ataklı başkanlığında, Aksaray Belediye Başkanı OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Haluk Şahin Yazgı, Yönetim Kurulu üyeleri, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ramazan Altundağ, Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Koçaş, OSB Bölge Müdürü İsmet Çağlar'ın katılımıyla OSB Bölge Müdürlüğünde yapıldı.

Gündemdeki konuları değerlendiren Ataklı, OSB'in ihtiyaçları ve yatırımcıların talepleri doğrultusunda eksikliklerin giderilmesine yönelik çalışmaların sürdürüldüğünü söyledi.

OSB'nin elektrik işletmesini devir aldığını bölge müdürlüğü bünyesinde ihtiyaç duyulan depo yapımını görüştüklerini ifade eden Ataklı, gümrükleme işlemlerinin daha kolay yürütülmesi için yine ihtiyaç duyulan antrepo konusunda da gerekli çalışmaların başlatılması yönünde karar aldıklarını belirtti.

OSB içinde devam eden çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Ataklı, "OSB içindeki yolların iyileştirilmesine yönelik olarak beton yolların asfaltlanması işleri devam ediyor. Ana yollarda devam eden bu çalışma kısa sürede tamamlanacak. Yine ihtiyaca binaen yapımı gündeme gelen kafeterya ve sosyal tesislerin yapımını kararlaştırdık. OSB'nin ve yatırımcıların ihtiyaçlarına göre planlamalar ve iyileştirmeler konusunda bu tür uygulamaları yapmaya devam edeceğiz." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Aksaray Osb Yönetim Kurulu Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement